Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-2007, 14:39:   #81
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Στην Αθήνα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ιωνικού Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ. Ο επαναληπτικός Κυπέλλου της προημιτελικής φάσης, του 2-1 της Τούμπας είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του φετινού ασταθούς Δικέφαλου, καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός του δίνει τη σημαντικότερη προοπτική διάκρισης.

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θέλουμε την πρόκριση και το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ ο Μάρτσιν Μίετσελ πρόσθεσε: «Η νίκη στην Τούμπα μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά θα είναι κρίσιμο το πρώτο τέταρτο, επειδή ο Παναθηναϊκός θα μας πιέσει. Εφόσον σ' εκείνο το σημείο αντιδράσουμε με ωριμότητα και πειθαρχία, θα φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας». Οι τελευταίες δοκιμές του Γιώργου Παράσχουν έδειξαν πως προσανατολίζεται σ� ένα σύστημα 4-5-1 με τον Πολωνό φορ μόνο μπροστά. Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή του Βραζιλιάνου Πία στην αποστολή, για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τα «ασπρόμαυρα».

Στο μεταξύ, η διπλή απόρριψη των προσφυγών από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών που είχαν καταθέσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για να μείνει ελεύθερος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητώντας τη διακοπή συμβολαίου του ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση της απόφασης που πάρθηκε την Κυριακή στη συνάντηση που είχαν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Βεζυρτζή για επιστροφή του στην ομάδα, κατόπιν πρωτοβουλίας των οργανωμένων οπαδών!

«Ηθελα να γυρίσω, γιατί είχα καιρό να αγωνιστώ. Ζητώ συγνώμη απ' τους φίλους του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου, τους οποίους ταλαιπώρησα. Μαζί τους ταλαιπώρησα και τον εαυτό μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και να δω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν καλύτερο στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Λάζαρου που την προσεχή Παρασκευή θα υπογράψει νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές, αγγίζοντας συνολικά τις 700.000 ευρώ για χρονικό διάστημα μέχρι το 2011 και ρήτρα 2.000.000 σε περίπτωση που προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλου συλλόγου.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links