Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-2007, 15:49:   #70
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Ξεκίνησε" το ντέρμπι του Ηρακλείου

Ο Φανούρης Βατσινάς Το ντέρμπι του Ηρακλείου, μεταξύ του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, που θα γίνει την Κυριακή, "ξεκίνησε" ουσιαστικά την Τρίτη, όταν και στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης του νομού, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν την Κυριακή στο Παγκρήτιο.

Ο Φανούρης Βατσινάς, απευθυνόμενος στους παράγοντες του Εργοτέλη, είπε: "Στο ματς του α' γύρου δυστυχώς αν και ο κανονισμός προβλέπει ότι πρέπει να παραχωρήσετε 10 θέσεις στην κερκίδα των επισήμων δίπλα στις θέσεις όπου κάθεται η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, για την φιλοξενούμενη, δεν το κάνατε. Μας προσφέρατε μόνο δύο θέσεις. Αυτό δεν ήταν δυνατόν να το δεχθώ γι' αυτό και πήγα και κάθισα μαζί με τα άλλα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ, στα καθίσματα που είναι δίπλα στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Εμείς κάνουμε γνωστό ότι τηρούμε ότι προβλέπει ο κανονισμός. Δεν συμφωνούμε με την τακτική του φανατισμού που δημιουργούν κάποιοι από σας και ποτέ μέχρι σήμερα δεν κάνατε καμία προσπάθεια για να τους διαψεύσετε και να τους απομονώσετε. Αυτό είναι το παράπονο μου και γι' αυτό το αναφέρω για πρώτη φορά δημόσια. Η θέση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Στόχος μας είναι να παραμείνει ο ΟΦΗ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατακτήσει την Κυριακή τους 3 βαθμούς".

Πάντως, οι παράγοντες του Εργοτέλη, δυσαρεστήθηκαν από την φράση του προέδρου του ΟΦΗ: "Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και το παιχνίδι για μας είναι σαν να παίζουμε με τον Αγρανίτα (ομάδα που αγωνιζόταν στο Γ΄ Τοπικό Ηρακλείου)"!

Η μοναδική απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης Γιώργου Σουλτάτου ήταν: "Εμείς θέλουμε ένα παιχνίδι-γιορτή!

Οσον αφορά τώρα στα μέτρα που πάρθηκαν και θα ισχύσουν την Κυριακή. Η ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης δεν θα πάρει επίσημα εισιτήρια και οι φίλαθλοι της έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν. Ωστόσο, η Αστυνομία θα τοποθετήσει τους φίλους του Εργοτέλη στις Θύρες 4-5-6-7-8 εφόσον φοράνε διακριτικά.

Οι θύρες 3 και 9 θα είναι κλειστές. Δύο ώρες και τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα (το ματς αρχίζει στις 16:45), θα ανοίξουν οι θύρες του σταδίου. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη και η τιμή για όλες τις θύρες ορίστηκε στα 15 ευρώ. Για τις γυναίκες η είσοδος είναι 10 ευρώ.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση