Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-2011, 16:50:   #3
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 0-0 (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος άντεξε και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Πανθεσσαλικό (0-0), αν και στα τελευταία λεπτά έψαξε το γκολ της νίκης.





Η εικόνα του αγώνα: Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο. Πήγε να το κάνει, αλλά απώλεσε όσες ευκαιρίες δημιούργησε στο πρώτο μέρος. Αυτή εξάλλου ήταν η ομάδα που είχε τις πλέον ξεκάθαρες φάσεις, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν μία φλύαρη υπεροχή, αλλά παρουσίαζαν σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση.



Ο πιο δραστήριος παίκτης των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήταν ο Καπετάνος που απείλησε τους φιλοξενουμένους κυρίως με μακρινά σουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπρέσκα ήταν εκείνος που ανέβασε ακόμα περισσότερο τους Θεσσαλούς.


Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και αυτός που έκρινε την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, ενώ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σολάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάχο.



Οσο περνούσε ο χρόνος και το 0-0 έμενε ο Πανιώνιος βρήκε το θάρρος και το σθένος να βγει μπροστά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή πίεσε την ομάδα του Βόλου, προσπάθησε να "κλέψει" το τρίποντο της νίκης, αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.



Το κλειδί του αγώνα:
Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στην αστοχία των γηπεδούχων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και άτυχη, αφού δεν μετουσίωσε σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.


MVP:
Ο Μάριο Μπρέσκα μπήκε στο 46' και πήγε να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Δραστήριος, αλλά και... μοιραίος, αφού έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία.



Ο αδύναμος κρίκος:
Ο Ριέρα δεν φάνηκε ιδιαίτερα και δεν βοήθησε τον Πανιώνιο. Από τα κακά βράδια του Ισπανού.





TO LIVE TOY ΑΓΩΝΑ:



2ο λεπτό: Ο Καπετάνος έκανε δυνατό σουτ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή, ο Μάχο έδιωξε με δυσκολία.



11ο λεπτό: Πολύ ωραία φάση για τον Βόλο στο 11ο λεπτό, όταν ο Μάρτιν έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Καπετάνος έπιασε το απευθείας σουτ, όμως ο Μάχο μπλόκαρε.



24ο λεπτό: Ο Σολάκης βρήκε με ωραίο τρόπο τον Σζέλεζι, ο οποίος δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά απέναντι από τον Μάχο.



25ο λεπτό: Φαλτσαριστό σουτ του Κουμορτζί, η μπάλα λίγο άουτ.



52o λεπτό: Ο Σολάκης θα βγάλει τον Μπρέσκα σε καλή θέση, το σουτ όμως πέρασε λίγο άουτ.



54o λεπτό: Ο Μπρέσκα έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε στον Σολάκη, ο οποίος απέναντι από τον Μάχο δεν μπόρεσε να τον νικήσει.



65ο λεπτό: Σουτ του Τσότσαλιτς από καλή θέση, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Δ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, Ν.ΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ



Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου:

Έλντιν Γιακούποβιτς, Λεάντρο Άλβαρεζ, Πέτερ Ντολεζάι, Καλίφα Σανκαρέ, Γιάννης Ζαραδούκας, Ζόλταν Σζέλεσι, Παύλος Μητρόπουλος (46' Μάριο Μπρέσκα), Κώστας Καπετάνος (73' Στάθης Ρόκας), Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν, Βιθέντε Μόνχε, Ηλίας Σολάκης (86' Νίκος Ψυχογιός)
Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Γιάννης Κοντοές, Μάρτιν Λάτκα, Σουλεϊμόν Ομο, Σεντρίκ Βαρό, Ανδρέας Σάμαρης (59' Νταβόρ Κούκετς), Δημήτρης Σιόβας, Μπενάρ Κουμορτζί (77' Φανούρης Γουνδουλάκης ), Έντιν Τσότσαλιτς, Σίτο Ριέρα, Μπόσκο Μπάλαμπαν (77' Βασίλης Σκούρτης)

  • Το film του αγώνα
  • 13'Κίτρινη κάρτα ο Ομο
  • 15'Κίτρινη κάρτα ο Σανκαρέ
  • 18'Κίτρινη κάρτα ο Ζαραδούκας
  • 31'Κίτρινη κάρτα ο Βαρό
  • 46'Αντικαταστάθηκε ο Μητρόπουλος
  • 46'Πέρασε στον αγώνα ο Μπρέσκα
  • 59'Αντικαταστάθηκε ο Σάμαρης
  • 59'Πέρασε στον αγώνα ο Κούκετς
  • 69'Κίτρινη κάρτα ο Μάχο
  • 73'Αντικαταστάθηκε ο Καπετάνος
  • 73'Πέρασε στον αγώνα ο Ρόκας
  • 77'Αντικαταστάθηκε ο Μπάλαμπαν
  • 77'Πέρασε στον αγώνα ο Σκούρτης
  • 77'Πέρασε στον αγώνα ο Γουνδουλάκης
  • 77'Αντικαταστάθηκε ο Κουμορτζί
  • 86'Αντικαταστάθηκε ο Σολάκης
  • 86'Πέρασε στον αγώνα ο Ψυχογιός


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
korn (07-01-2011)