Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-2007, 23:46:   #38
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Εύκολα στους 4 η Ξάνθη

Το 0-2 του πρώτου αγώνα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση για την Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα διπλασίασε τις νίκες της επί του Ηλυσιακού και με ένα γκολ του Μπάρκογλου μόλις στο 10΄, επικράτησε με 1-0 σφραγίζοντας και τυπικά την πρόκρισή της στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Αδιάφορο το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκειά του καθώς οι δύο ομάδες ήταν συμβιβασμένες πως τα πάντα είχαν κριθεί.

TO ΚΛΕΙΔΙ: Το σκορ του πρώτου αγώνα. Το 0-2 με το οποίο είχε επικρατήσει η Ξάνθη στην αναμέτρηση του Ζωγράφου καθιστούσε απαγορευτική την όποια φιλοδοξία του Ηλυσιακού να προκριθεί και έτσι η Ξάνθη πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Σάββα Κωφίδη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στην πρώτη της καλή φάση. Συγκεκριμένα στο 10΄ ο Καζάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ηλυσιακού, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Οικονόμου και σιγούρεψε το γκολ δίνοντας την μπάλα στον Μπάρκογλου, ο οποίος σε ουσιαστικά άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ξάνθη θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ καθώς δεν ήταν λίγες οι καλές της ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 12΄, μια καλή κεφαλιά του Καζάκη κατέληξε άουτ, δύο λεπτά αργότερα ο Μάνσο έκλεψε την μπάλα και μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Οικονόμου μπλόκαρε το πλασέ που επιχείρησε ενώ και πάλι ο Μάνσο στο 40΄ μετά από πολύ όμορφη ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό για να αποκρούσει και πάλι ο Οικονόμου.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Καζάκη μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες απλά να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Ο Ηλυσιακός έχασε μια καλή ευκαιρία στο 73΄ όταν ο Ψαρρής έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά για να πιάσει ο Βερόν την κεφαλιά και να αποκρούσει σε κόρνερ ο Μάλαρτζ. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη φάση της επανάληψης.

Ο MVP: Ο Νταμιάν Μάνσο. Ο Αργεντινός ήταν πολύ κινητικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχε μεγάλη όρεξη και με τις ενέργειές του προξένησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ηλυσιακού.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Ξάνθη προκρίνεται στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Το παιχνίδι ήταν τυπικής σημασίας καθώς η ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ήταν γνωστή από το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου παιχνιδιού. Το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο σαν φιλικό για τις δύο ομάδες καθώς η μεν Ξάνθη έχοντας την πρόκριση στο τσεπάκι της ήθελε να κάνει ένα καλό παιχνίδι ώστε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις για την κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ενώ και ο Ηλυσιακός είχε πολύ περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής παρά στο παιχνίδι αυτό.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ξάνθη: Μάλαρζ, Βίσιο, Άντζας, Φλίσκας (60' Γκαρσία), Κωστούλας, Μάνσο (81' Ολισαντέμπε), Μπάρκογλου, Μπαϊκαρά, Σονκό, Μαχράτζε, Καζάκης (60' Βρύζας).

Ηλυσιακός: Οικονόμου, Ντάγκας, Γκοσποντίνοφ (17' Μπαρμπούδης), Αντωνόπουλος, Ψαρρής, Παπαδημητρίου, Νίτης, Κοζανίδης, Βερόν Π., Βερόν Μ., Ρέιζερ (65' Μαρκομιχάλης).

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση