Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-2011, 10:59:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Ανακοινώσεις για τα Windows 8 στην CES 2011



Στο πλαίσιο της CES 2011 η Microsoft ανακοίνωσε ότι η επόμενη γενιά των Windows θα υποστηρίζει τις αρχιτεκτονικές System-on-a-Chip (SoC).Τα Windows 8 θα τρέχουν, σύμφωνα με την Microsoft, και σε συστήματα με επεξεργαστές ARM των Νvidia, Qualcomm & Texas Instruments αλλά και στα επερχόμενα SoC chips των Intel και AMD. Στην παρούσα φάση οι επεξεργαστές ARM χρησιμοποιούνται ένεκα της ενεργειακής τους αποτελεσματικότητας σε smartphones και Tablet PCs.

Κατά τη διάρκεια της press conference της Microsoft που έγινε στο πλαίσιο της CES, ο Steven Sinosfky, διευθύνων του τμήματος των Windows, εισήγαγε μια πρώιμη προέκδοση των Windows 8.

Αυτή η έκδοση έφερε το build number 6.2.7867. H επίδειξη της έγινε σε πλατφόρμες ARM των Nvidia, Qualcomm και Texas Instruments. Μεταξύ άλλων έγινε ένα demo της υποστήριξης των συσκευών USB, της λειτουργίας εκτύπωσης και της απόδοσης multimedia με την υποστήριξη επιτάχυνσης μέσω hardware.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν το trailer μιας ταινίας σε ανάλυση Full HD, το οποίο αποδόθηκε χωρίς διακοπές από τη χρησιμοποιούμενη Nvidia Tegra ARM πλατφόρμα. Παράλληλα παρουσιάστηκε μια προέκδοση του Microsoft Office, η οποία παρομοίως είχε βελτιστοποιηθεί γιΆ αυτή την πλατφόρμα.

Το πότε θα είναι έτοιμα τα Windows 8 δεν ανακοινώθηκε από τον Sinofsky. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η ανάπτυξη τους δεν θα ολοκληρωθεί πριν το 2012.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links