Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-2011, 00:54:   #4
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Τσιώλης: "Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι"




Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Εργοτέλη (0-0) εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των Θεσσαλών χαρακτήρισε το αποτέλεσμα θετικό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Αν και είχαμε την υπεροχή για περίπου τριάντα λεπτά, στη συνέχεια χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Όμως, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε την παραμονή."


"Είναι απλά ένας αγώνας και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Βέβαια, κάθε παιχνίδι το κοιτάμε διαφορετικά. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί πάντα πρέπει να παίζουμε για τη νίκη, ειδικά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας".


Την άποψή του ότι ο Εργοτέλης μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι εξέφρασε ο τεχνικός των Κρητικών. Ο Νίκος Καραγεωργίου χαρακτήρισε την αποβολή του Ολισέ ως αντισυναδελφική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ωστόσο θεωρώ ότι σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα εμείς μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης"


"Η συμπεριφορά του Ολίσε στην αποβολή ήταν αντισυναδελφική και θα τιμωρηθεί για αυτό. Πάντως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αντιμετωπίσαμε μια σοβαρή και καλή ομάδα κάτι που μας είχε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι, που δώσαμε στον Βόλο".


Σόφη Κουλούρη


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση