Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-2007, 15:30:   #124
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Ξεχάστε τον αποκλεισμό»

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννενα έχει προκαλέσει σοκ στις τάξεις των ερυθρόλευκων αλλά αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η κούραση από τα 120 λεπτά αγώνα προβληματίζει τον Τάκη Λεμονή που στην ομιλία του προς τους παίκτες του προσπάθησε να τονώσει το ηθικό τους προτρέποντάς να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα με τα Γιάννενα και να βάλουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα φτάσουν στην νίκη την Κυριακή. Αλλαγές στην 11αδα ετοιμάζει ο 47χρονος τεχνικός.

Επιχείρηση ανασύνταξη

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννενα αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν αποκλειστεί ποτέ ξανά στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και όπως είναι λογικό η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τάκης Λεμονής πάντως ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές σκέψεις καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ για αυτό και προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να καταλάβουν πως στο μυαλό τους πρέπει να υπάρχει μόνο αυτό.

«Αποκλειστήκαμε αλλά τι να κάνουμε. Η ζωή συνεχίζεται» είπε στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός κατά την διάρκεια της προπόνησης για να συνεχίσει: «Τώρα πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουμε την ΑΕΚ». Το κλίμα πάντως ανάμεσα στους παίκτες ήταν βαρύ και τα πολλά λόγια έλειπαν.

Προβληματισμός λόγω κούρασης και αλλαγές

Έντονος προβληματισμός επικρατεί και στον τομέα της κούρασης. Τα 120 λεπτά με τον ΠΑΣ είναι πάρα πολλά ειδικά όταν έχει προηγηθεί τρεις μέρες πριν παιχνίδι με τον ΟΦΗ και όταν τέσσερις μέρες μετά ντέρμπι. Παίκτες-κλειδιά για τον Ολυμπιακό όπως οι Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο βρίσκονται σε τέτοια ηλικία ώστε να μην μπορούν να βγάλουν τόσο σκληρό πρόγραμμα σε τόσες λίγες μέρες.

Ο Τάκης Λεμονής θέλει να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην βασική 11αδα τον Μάριτς στην θέση ενός εκ των δύο προαναφερθέντων. Αν βέβαια αποφασίσει να πάρει τέτοιο ρίσκο και να αφήσει στον πάγκο κάποιον από αυτούς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στην αμυντική γραμμή. Το πιθανότερο είναι πως ο Σέζαρ με τον Ζεβλάκοφ δεν θα αγωνιστούν στην βασικό σχήμα και οι δύο παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι οι Ανατολάκης και Πάντος.

Η προπόνηση της Πέμπτης

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στο πρώτο που άρχισε στις 12:00 πήραν μέρος όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και έκαναν αποθεραπεία. Στο δεύτερο που ξεκίνησε στις 13:30 πήραν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν και έκαναν κανονική προπόνηση. Ο Πατσατζόγλου συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθεί με ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο. Η προπόνηση της Παρασκευής (2/2) είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Νικοπολίδης: «Χρειάζεται ηρεμία»

Ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση συνιστά ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννενα, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την αποτυχία της ομάδας του. «Τέτοιες στιγμές είναι καλύτερα να μη μιλάς, η σιωπή είναι χρυσός. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον αποκλεισμό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι σκύψουμε το κεφάλιμ, να δούμε τα λάθη μας και να ηρεμήσουμε. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα. Η ομάδα πρέπει να μείνει ήρεμη και συγκεντρωμένη για διατηρήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία και να πάρει τον τίτλο. Το μυαλό όλων πρέπει να είναι στην ΑΕΚ», δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στον «Πρωταθλητή».

Υπέγραψε ο Χίκα

Συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, υπέγραψε ο Γιαχμίρ Χίκα. Ο 18χρονος Αλβανός μέσος θα ενταχθεί από τώρα στο δυναμικό της ομάδας και θα προπονείται με τους νέους, αλλά και τους επαγγελματίες. Αξίζει να σημειωθεί πως τον παίκτη αποπειράθηκαν να αποκτήσου την ύστατη στιγμή, όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», η Skoda Ξάνθη και η Παρτιζάνι Τιράνων. Ωστόσο η επιθυμία του παίκτη και η γρήγορες κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έδεσαν» τον παίκτη ως το 2012.

Έχασε την ευκαιρία ο Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει ένα λόγο να είναι διπλά στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ. Και αυτό γιατί έχασε την ιστορική ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα είχε κατακτήσει τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ.

Ο διεθνής πορτιέρο πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο την σεζόν 2003-2004 με την φανέλα του Παναθηναϊκού και κατάφερε το ίδιο και τις δύο επόμενες χρονιές με τον Ολυμπιακό. Τα τρία συνεχόμενα νταμπλ είναι ένα ρεκόρ που έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν Ολυμπιακό τις χρονιές 1957, 1958 και 1959. Τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ όμως δεν έχει κατακτήσει κανείς και αυτή ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Νικοπολίδη.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση