Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-2007, 21:27:   #62
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Χαμόγελα για Κουμορτζί στο Αιγάλεω

Ο Κουμορτζί σε φάση από το παιχνίδι με την Ξάνθη Ο Μπερνάντ Κουμορτζί θα ενισχύσει το Αιγάλεω και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Γκάνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Χατζάρα, που θα τον έχει στη διάθεσή του σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Πάντως ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων "πάγωσε" την Παρασκευή όταν είδε τον Ψωμά να μην μπορεί να προπονηθεί εξαιτίας ενός τραβήγματος. Πάντως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πιστεύει ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Νοκ άουτ έχουν τεθεί ο Σκοπελίτης, που είναι τιμωρημένος και ο Τουρνάς που θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες περίπου, ενώ ο Νεντέλκοβιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Αντίθετα θα καθυστερήσει αυτό του Πολωνού, Μόβλικ, ο οποίος και ανέτοιμος κρίθηκε από τον Χατζάρα, αλλά και δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μόβλικ είναι γιος του μεγάλου Πολωνού τερματοφύλακα, Πιότρ, ο οποίος πλέον είναι προπονητής.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση