Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-02-2007, 21:31:   #125
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Έτοιμος για το ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (3/2) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι ενάντια στην ΑΕΚ και στο οποίο είτε θα κριθεί ο φετινός τίτλος είτε η διαφορά θα παραμείνει ως έχει είτε η ΑΕΚ θα μπει γερά στο κόλπο κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα για τον Τάκη Λεμονή ο οποίος απέκλεισε για μια ακόμα φορά τον Γρηγόρη Γεωργάτο ο οποίος μάλλον "τελειώνει" την καριέρα του στον Ολυμπιακό πριν της ώρας του. Οι αλλαγές στην 11άδα θα γίνουν σιγουρα και ιδιαίτερα στην άμυνα.

Η αποστολή

Οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που έγινε στις 6 το απόγευμα στο Ρέντη. Μετά την προπόνηση, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Ανατολάκης, Τοροσίδης, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Μπουλούτ, Στολτίδης, Ταραλίδης, Νε, Μάριτς, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Μπαμπανγκίντα, Οκκάς και Κωνσταντίνου.

Ο Πατσατζόγλου συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως για μια ακόμα φορά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γρηγόρης Γεωργάτος και πλέον τα ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του στο σύλλογο είναι πάρα μα πάρα πολλά. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο κόουτς του είχε πει πως τον υπολογίζει, δεν τον έχει συμπεριλάβει ακόμα στην αποστολή κάποιου αγώνα εκτός από αυτόν με την Ξάνθη. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο Γεωργάτος να έχει δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο, όλα δείχνουν πάντως πως θα "αποσυρθεί" πριν το τέλος της περιόδου.

Αλλαγές στην 11άδα

Ήταν γνωστό πως η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στα δύο πρόσφατα παιχνίδια με αντιπάλους τους ΟΦΗ και Γιάννινα ήταν η χειρότερη δυνατή και αυτός ήταν ο λόγος που ο Τάκης Λεμονής σκέφτηκε και ξανασκέφτηκε τι θα μπορούσε να κάνει προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα, ώστε η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί ξανά χωρίς προβλήματα.

Φάνηκε ξεκάθαρα πως Σέζαρ και Τοροσίδης δεν κάνουν μαζί και αποφάσισε να τους αλλάξει προκειμένου να μην υπάρχουν αμυντικές δυσλειτουργίες αφού μπορεί ο ΟΦΗ να... συγχώρεσε τα συγκεκριμένα λάθη, δεν θα γινόταν μάλλον το ίδιο με την ΑΕΚ αφού η Ένωση βρίσκεται πολλούς βαθμούς πίσω και θέλει όπως και δήποτε τη νίκη για να μπει και πάλι στο κόλπο του τίτλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει δείξει ο Έλληνας τεχνικός στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης ενώ στα δεξιά της άμυνας ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση που φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό. Στα αριστερά θα βρεθεί ο Ντιντιέ Ντομί ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιώργος Ανατολάκης και Ζούλιο Σέζαρ.

Στο κέντρο βρεθεί ο Βασίλης Τοροσίδης, μαζί με τους Ιεροκλή Στολτίδη, Ριβάλντο και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο και Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Το σύστημα θα είναι το 4-4-2 αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει αν η ροή του αγώνα δεν ευνοήσει τον Ολυμπιακό. Περιττό να αναφερθεί πως αυτό θα είναι το 4-4-2.

Καμία ήττα από το 2000

Η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ εκτός έδρας σημειώθηκε το 1999 όταν η Ένωση κατάφερε να κερδίσει 2-0. Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χάσει καμία εκτός έδρας αναμέτρηση από την ΑΕΚ αφού από το 2000 και έπειτα μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα τέρματα είναι 5-12 υπέρ του Ολυμπιακού. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός κερδίζει συνεχώς την ΑΕΚ στους πέντε πρόσφατους αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης ενώ έχει μείνει αήττητος στους επτά πρόσφατους που έχει δώσει με τους κιτρινόμαυρους.

Πηγή : sportime.
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση