Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-2007, 23:45:   #104
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Αλίμονο αν τα παρατήσουμε"

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε, ουσιαστικά, τις όποιες ελπίδες είχε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Βίκτορ Μουνιόθ προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του. "Μην κατεβάζετε τα κεφάλια. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια, όμως έχουμε τα περιθώρια ν' αντιστρέψουμε τις εντυπώσεις", είπε στη σύντομη ομιλία του. Τα λάθη του Γκαλίνοβιτς και η ατολμία του Τσαχειλίδη οι λόγοι του 2-1, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πρώτος. Χωρίς τους Χαραλαμπίδη-Μόρις η σημερινή προπόνηση, ρεπό μέχρι την Τετάρτη. Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια με ΟΦΗ.

Μουνιόθ: Μην κατεβάζετε τα κεφάλια

Η σημερινή ημέρα απέδειξε πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στο (ψυχολογικό) ζενίθ και το ναδίρ στο "τριφύλλι", καθώς η πρωϊνή προπόνηση διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας μέσα σε... πένθιμο κλίμα, με τα περισσότερα πρόσωπα να είναι θλιμμένα, ενώ δεν έλειψαν και οι μουρμούρες για πολλά πράγματα που διαδραματίστηκαν στην "Τούμπα" χθες, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γραμμών.

Βλέποντας όλα αυτά ο Βίκτορ Μουνιόθ, θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τους χτυπήσει... καμπανάκι συναγερμού ενόψει της συνέχειας, καθώς ναι μεν το πρωτάθλημα απομακρύνθηκε -αν όχι χάθηκε οριστικά- ωστόσο η ομάδα έχει ακόμα και άλλα μέτωπα, όπως είναι το εγχώριο κύπελλο αλλά και το UEFA, στα οποία θέλει και πρέπει να διακριθεί, για να μην πάει ολοσχερώς χαμένη μια ακόμα χρονιά.

"Μην κατεβάζετε τα κεφάλια. Μπορώ να καταλάβω τη στενοχώρια, όμως προλαβαίνουμε να αντιστρέψουμε τις εντυπώσεις. Μας περιμένουν δύσκολα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αλίμονο αν τα παρατήσουμε τώρα", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ισπανός τεχνικός στη ομιλία του προς τους παίκτες και εξήγησε την ήττα από τον "δικέφαλο" αναφέροντας τα λάθη στην άμυνα στις φάσεις των γκολ, την έλλειψη ψυχραιμίας στις δικές τους ευκαιρίες για γκολ, αλλά και τις συχνότατες διακοπές του ματς. "Όλο ανέκοπταν τον ρυθμό του αγώνα", είπε.

Διήμερο ρεπό... ανασύνταξης

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, δούλεψαν πάνω στην αντοχή, στις ταχύτητες, στα σουτ και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Βλέποντας, πάντως, ο Μουνιόθ ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του είναι "σκασμένοι" από τα συνεχή ματς, αποφάσισε να τους... δώσει ανάσες, αποφασίζοντας να δώσει ρεπό εώς την Τετάρτη. Όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, οι τραυματίες θα ακολουθήσουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και αύριο.

Αναφορικά με τους "προβληματικούς", οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Άντονι Σέριτς και Εζεκίελ Γκονζάλες έκαναν ατομικό πρόγραμμα ως συνήθως ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι Νασίφ Μόρις και Κώστας Χαραλαμπίδης δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα καθώς αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς θα αναχωρήσουν αύριο.

Ο Μάριο και ο Τσαχειλίδης...

Κατά τ' άλλα, μπορεί οι "πράσινοι" να μην ήταν τρομερά χειρότεροι των Θεσσαλονικέων στο παιχνίδι που έγινε χθες, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 και αυτό είναι που έχει σημασία. Πάντως, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η τεχνική ηγεσία δεν παρέλειπαν να αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις κατά την επιστροφή χθες ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο διαιτητής Τσαχειλίδης.

Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στην ανοχή του Πειραιώτη ρέφερι στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά και στην στάση που τήρησε κάθε φορά που τα αντικείμενα έπεφταν... βροχή, και αυτές δεν ήταν λίγες! "Δεν απέβαλλε τον Μέγκαχεντ στο πέναλτι με δεύτερη κίτρινη, δεν έδινε κάρτες μετά το 2-1, δεν διέκοψε το ματς όπως είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει", ήταν μεταξύ άλλων τα σχόλια των προπονητών και των γιατρών της ομάδας.

Παράλληλα, τα δυο τέρματα που δέχθηκε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δεν πέρασαν απαρατήρητα... από κανέναν. Μάλιστα, αν και δεν έγινε ονομαστική αναφορά, αρκετοί ήταν αυτοί που "φωτογράφιζαν" τον Κροάτη τερματοφύλακα ως εκ των βασικών υπαίτιων της ήττας. Ο ίδιος ο "Σούπερ Μάριο", που αποδεδειγμένα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο φόρμας, πάντως, επέλεξε να απέχει από τις κουβέντες. Αντιθέτως, παρέμεινε απομωνομένος, απόδειξη του ότι ψυχολογικά είναι σε άσχημη κατάσταση.

Πέραν πάντως της... ψυχολογικής ανάτασης, ο 49χρονος προπονητής θα πρέπει να βρει λύσεις και για την επίθεσή του, αφού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην "Τούμπα" και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να απουσιάσει σε κάποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια. Που είναι με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό στάδιο, με την ΑΕΚ (σ.σ. τυπικά εκτός έδρας), με τον Ηρακλή πάλι στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Από αύριο εισιτήρια για ΟΦΗ

Τέλος, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Δευτέρα (05/02) τα εισιτήρια του αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντιο στους Ηρακλειώτες, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/02) στις 19:00.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση