Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-2011, 16:53:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή 3D Blu-ray Player από την ASUS

[/URL]

H ASUS παρουσίασε στη CeBIT δύο νέες συσκευές της σειράς O!Play των Media Player της. Το κορυφαίο μοντέλο, το BDS-700, υποστηρίζει τα 3D Blu-ray. Μέσω του δικτύου και του ενσωματωμένου WLAN είναι εφικτό το παίξιμο βίντεο όλων σχεδόν των formats. Αλλά και η άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες του Internet όπως τα YouTube, Flickr, Picasa, Netflix και Webradio. Μια ιδιαίτερη λειτουργία του είναι η ύπαρξη δύο υποδοχών HDMI.

Το δεύτερο μοντέλο, το ASUS O!Play BDS-500, διαθέτει και αυτό Blu-ray drive χωρίς ωστόσο υποστήριξη του 3D. Eκτός αυτού δεν υποστηρίζει το WLAN και μπορείτε να το γεμίσετε με περιεχόμενο μέσω ενός USB stick. Συν τοις άλλοις διαθέτει μια υποδοχή HDMI και όχι δύο.

Και τα δύο Player μπορείτε να τα καθοδηγήσετε μέσω του smartphone σας. Μεταξύ άλλων υποστηρίζονται τα iPhone, Android, Windows Phone 7, Blackberry και Symbian.

Το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα ASUS O!Play BDS-700 και BDS-500 αλλά και πόσο θα κοστίζουν παραμένει ακόμα άγνωστο.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links