Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-2011, 16:57:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή HyperX:Νέες μνήμης της Kingston

[/URL]

Η Kingston Technology Europe , θυγατρική της Kingston Technology Corporation, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων kit μνήμης της Kingston, HyperX 4GB και 8GB 1600MHz SO-DΙΜΜ.

Τα δικάναλα CL9 kit μνήμης με δυνατότητα plug and play είναι τα ταχύτερα στην αγορά και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν notebook και φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν τη νέα οικογένεια επεξεργαστών δεύτερης γενιάς Intel Core Mobile, με κωδικό όνομα “Huron River”.

«Οι νέες μνήμες μας HyperX SO-DIMM είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθούν οι επιδόσεις των Notebook, των mini-ITX motherboards και των φορητών συσκευών, αντικαθιστώντας την ήδη υπάρχουσα μνήμη με γρηγορότερες και μεγαλύτερες μονάδες», σχολίασε ο Stephane Rizzetto, ΕΜEΑ Product Development Manager της Kingston για τις DRAM. «Με τη δυνατότητα plug and play της μνήμης, οι επιδόσεις του συστήματος μπορούν να βελτιωθούν γρήγορα και εύκολα, χωρίς να είναι απαρίτητο να τροποποιηθεί το BIOS ή να δημιουργηθεί προφίλ overclocking.»

Οι νέες HyperX SO-DIMMS είναι διαθέσιμες σε DDR3 στα 1600MHz με Kit των 4GB και των 8GB. Η μνήμη HyperX συνοδεύεται από εγγύηση εφΆ όρου ζωής και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Kingston Technology Company - Where To Go To Find Memory
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links