Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-2007, 15:58:   #44
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Με απουσίες για τη νίκη

Το εμπόδιο του ΠΑΟ Βάρδας καλείται να υπερκεράσει ο Αγιος Δημήτριος που φιλοξενείται αύριο από τους νεοφώτιστους. Ο Νίκος Παντελής επιδόθηκε όλη την εβδομάδα σε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα φέρει τη νίκη. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Οικονόμου, Κεφαλάς και Θεοδωρέλης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μπιμπή και Μουρούτη.

Ψωμιάδης: Προχωράω μόνος μου…»

Ο Μάκης Ψωμιάδης έλυσε χθες τη σιωπή του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, μίλησε για όλα αυτά που τον έχουν πικράνει από την ημέρα που πήρε την ομάδα στα χέρια του. Υπογράμμισε ότι παλεύει ουσιαστικά μόνος του και δεν έχει στήριξη από πουθενά.

«Εχω μεγάλο παράπονο, γιατί άλλα περίμενα από τον κόσμο της Καβάλας. Ιδιαίτερα από τους επώνυμους Καβαλιώτες, οι οποίοι ούτε μία διαφήμιση δεν έβαλαν στο γήπεδο. Είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα χωρίς διαφημιστικές πινακίδες. Δεν έδωσαν ούτε 100 ευρώ για να πάρουν ένα διαρκείας. Την ομάδα την αγαπάνε τα νεαρά παιδιά του Σ.Φ. ΑΟΚ, που πάνε εκεί στα κάγκελα και φωνάζουν. Την αγαπάνε αυτοί που αγόρασαν τα 200 διαρκείας», δήλωσε πικραμένος ο Μάκης Ψωμιάδης και συμπλήρωσε με νόημα: «Εντάξει, το έχω πάρει απόφαση. Προχωράω μόνος μου. Δεν τους χρειάζομαι. Δεν θέλω τη βοήθεια κανενός. Ομως από την άλλη, δεν δέχομαι να βγαίνει ο καθένας στα ραδιόφωνα και να λέει ό,τι θέλει».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης έριξε το… γάντι στους Καβαλιώτες επιχειρηματίες και δη στον κ. Μαγκαφίνη. «Οποιος επώνυμος Καβαλιώτης θέλει να έρθει να πάρει την ομάδα, οι πόρτες είναι ανοικτές. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Μαγκαφίνη, εφόσον έχει ανοίξει η όρεξή του. Ετσι και αλλιώς, του το έχω προτείνει εδώ και μήνες. Αυτό το ξέρουν όλοι». Και κατέληξε: «Δυστυχώς κάποιοι προσπάθησαν να αυτοπροβληθούν και να εκμεταλλευτούν μία κατάσταση σε μία περίοδο, όπου η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες και έχει επανέλθει η ηρεμία».

* Η Καβάλα θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Ν. Ζυγού. Ως γνωστόν, αυτήν την αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν το ρεπό τους στο βΆ γύρο.


Απουσίες στην Αρτα

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Αναγέννησης Αρτας, Δημήτρης Σπανός, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Κατερίνης. Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Πιερίας δεν θα ταξιδεύσουν οι τραυματίες Κώστας Μπαλάφας, Κοκκόλης, Μπασιούκας, καθώς και ο τιμωρημένος Βλάχος.

Παρά τις απουσίες, όμως, ο νεαρός τεχνικός δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία του.
«Οπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και εναντίον του Εθνικού θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας, όμως αισιοδοξούμε για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος», τόνισε χαρακτηριστικά.


ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε αναζήτηση προπονητή

Σε αναζήτηση προπονητή για ακόμη μία φορά βρίσκονται τα Τρίκαλα. Ο Τάκης Ρούσσας με νέες χθεσινές δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόνο στο αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
«Η απόφασή μου είναι οριστική. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά αυτήν τη στιγμή οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να την αναλάβω», τόνισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Ζόραν Σμιλέφσκι είναι οι Νίκος Αργυρούλης και Κώστας Κολομητρούσης.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Το βάρος στην ψυχολογία

Το βάρος στην τόνωση του ηθικού των παικτών του εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Θερμαϊκό έχει ρίξει ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Αντώνης Μιχαλακόπουλος. Οπως είναι αναμενόμενο, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το κατρακύλισμα στη βαθμολογία, το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις της ομάδας.
«Το ματς με τον Θερμαϊκό είναι πολύ δύσκολο, όμως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να διαλέγουμε παιχνίδια», είπε.


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Καμπανάκι Βοσνιάδη

Τον κώδωνα του κινδύνου για την αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας χτύπησε ο Αλέκος Βοσνιάδης.
«Η Δόξα είναι μία ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική της θέση. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα για να μη βρεθούμε προ δυσάρεστης έκπληξης», τόνισε ο προπονητής του Θερμαϊκού, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δεργιαδέ και Μαυροματίδη.

ΘΗΒΑ

Σμιλέφσκι αντί Μπένου

Διαφορετικούς δρόμους ακολουθούν από χθες ο Γιώργος Μπένος και η Θήβα. Ο 43χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό και το όνομα του αντικαταστάτη του.
Ο λόγος για τον 57χρονο Σκοπιανό, Ζόραν Σμιλέφσκι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες ημέρες καθόταν στον πάγκο των Τρικάλων. Σε επίπεδο συλλόγων έχει δουλέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Πομπέντα, στην B.S.K., στη Σκέντια, στην Πέλιστερ και στη Σίλεξ, με την οποία έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελπίδων των Σκοπίων και του Ιράκ. Το ντεμπούτο του στον πάγκο των «βυσσινί» αναμένεται να κάνει στο αυριανό εκτός έδρας μας με τον Ατσαλένιο.

Παράλληλα, η Θήβα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα, Τζέισον Λόιντ από τη Γουιάνα. Ο θηριώδης πορτιέρο (2,04 μ.) αγωνιζόταν στην Joe Public και έχει αρκετές συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Δοκιμάζει μέσο και φορ

Προσπάθειες για να κλείσουν τις… τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ του Αιολικού κάνουν οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων». Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε μετά το ματς με την Ιεράπετρα ότι ψάχνει για ένα μεσοαμυντικό και έναν επιθετικό. Μάλιστα, χθες το βράδυ αναμενόταν να μεταβούν στη Μυτιλήνη δύο παίκτες, ώστε να δοκιμαστούν στις προπονήσεις του Αιολικού και αν αφήσουν καλές εντυπώσεις, θα αποκτηθούν.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Βύζαντα, από το οποίο θα απουσιάσει ο τραυματίας Βλαστέλης.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πενθούν οι «κυανοκίτρινοι»

Το χαμό του Διονύση Θεοδόση πενθεί η Ζάκυνθος. Ο εκλιπών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν φροντιστής της ομάδας, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 47 ετών. Από εκεί και πέρα, οι «κυανοκίτρινοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Θύελλα Πατρών και ο Ράικο Ντραγκίσεβιτς δεν υπολογίζει τον Ψάρρη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Αντιθέτως, στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Αγγελος Γεωργίου και αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Το μυαλό στην Ηλιούπολη

Χθες το βράδυ αναμένονταν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ανάληψη της διεύθυνσης της Παναχαϊκής από τους Παύλο Σαράκη και Ανδρέα Κρούσκα. Επί της ουσίας δεν αλλάζει, λοιπόν, κάτι στα διοικητικά της ομάδας, με τον Μακρή να κερδίζει απλώς χρόνο και να ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας από το καλοκαίρι. Στα αγωνιστικά, οι Πατρινοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ντέρμπι με την Ηλιούπολη, με τον Νίκο Κουρμπανά όμως να μην κάθεται στον πάγκο, καθώς έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών. Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν, καθώς ο Στάθης υπέστη θλάση και οι Μπλέτσας, Χατζηρίζος είναι κλινήρεις.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με 1.000 και πλέον οπαδούς στο πλευρό του

Στις 15:00 και όχι στις 17:00, όπως είχε αρχικά οριστεί, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τους ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά στις προνομιούχες θέσεις της ανόδου. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντε Φραντζέσκο, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Μπουκουβάλα. Πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στη Ριζούπολη, αποτελώντας το δωδέκατο παίκτη που θα οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το εμπόδιο του ΠΑΟ Βάρδας καλείται να υπερκεράσει ο Αγιος Δημήτριος που φιλοξενείται αύριο από τους νεοφώτιστους. Ο Νίκος Παντελής επιδόθηκε όλη την εβδομάδα σε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα φέρει τη νίκη. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Οικονόμου, Κεφαλάς και Θεοδωρέλης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μπιμπή και Μουρούτη.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Κρίνεται η παραμονή

Την παραμονή τους στην κατηγορία παίζουν αύριο στον Πανηλειακό, όπου υποδέχονται τον Διαγόρα. Οι Πυργιώτες αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον κ. Παρασκευόπουλο και την ομάδα επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τις τύχες του συλλόγου να απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να ωθήσει τον Πανηλειακό στη νίκη. Ο Θοδωρής Βαγγόπουλος δεν ξέρει ακόμη αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Ουρτάδο και Μπουζιάνοφ, των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση