Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-2011, 12:15:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή 21χρονος ταξιτζής:"Ήθελα να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου"

Την πόρτα του γραφείου του ανακριτή αναμένεται να περάσουν το απόγευμα της Τετάρτης (13.07) οι δύο οδηγοί ταξί αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα τα ξημερώματα στη Ζάκυνθο.






Ο 21χρονος κατηγορείται γιαανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονιών ενώ ο 25χρονος συνάδελφος του για απλή συνέργεια.

O δράστης δήλωσε ότι το έκανε για να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια του, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Star. Πήρε το σουγιά σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να επιτίθεται, χωρίς ουσιαστικά να συνειδητοποιεί το τι έκανε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί Βρετανοί έβριζαν και ενοχλούσαν με λέιζερ τον 21χρονο Έλληνα μέχρι που ο ίδιος -μετά από έντονη λογομαχία- μπήκε στο αυτοκίνητό του σε κατάσταση αμόκ, πήρε το σουγιά και άρχισε να μαχαιρώνει ουσιαστικά όποιον έβρισκε μπροστά του.


Ο άτυχος 19χρονος δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις που νοσηλεύονται τραυματίες στάθηκαν πιο τυχεροί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών χειρουργήθηκε και θα παραμείνει στο νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τρεις πιθανόν να πάρουν εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης (13.07)
Ο οδηγός ταξί μετά την πράξη του πέταξε το σουγιά στη θάλασσα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φθάσουν στα ίχνη του. Ο ίδιος στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο όπου πέταξε τον σουγιά. Στο σημείο καταδύθηκε δύτης, ο οποίος και τον βρήκε.


Λίγη ώρα μετά, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη και του συναδέλφου του.


"Όταν πίνουν δεν ξέρουν τι κάνουν"


"Το συνηθίζουν να πετάνε μπουκάλια στα ταξί επάνω. Έγινε κάτι παρόμοιο. Άρχισαν αν βρίζουνε τον ταξιτζή, γιατί όταν πίνουνε δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν ούτε τι λένε, και λόγο στο λόγο…" εξηγεί στο Star ο γραμματέας των Ραδιοταξί Ζακύνθου, Δημήτρης Πατερόπουλος.



"Ήτανε πάνω από 10 άτομα εκεί γύρω και πέσανε πάνω στον ταξιτζή και τον βαράγανε…" συμπληρώνει και σημειώνει ότι τους φόβους της τοπικής κοινωνίας αφού είχε προβλέψει πως κάποια στιγμή μοιραία θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links