Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-10-2011, 00:54:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Αν θέλει να μείνει ζωντανή, δεν πρέπει να κοιμηθεί ποτέ!




Σε περίπτωση που χαλαρώσει, κλείσει τα μάτια της και κοιμηθεί τότε μπορεί να χάσει τη ζωή της. Ο λόγος για την 24χρονη Emma Chell η οποία πρέπει να μένει πάντα ξύπνια.




Η Emma πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας μπορεί να πεθάνει την ώρα του ύπνου της.


Η ίδια, πέρασε τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί σταματούσε ξαφνικά να αναπνέει.






Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο που πάσχει από σύνδρομο συγγενούς κεντρικού υποαερισμού, εξαιτίας του οποίου "ξεχνάει" να αναπνέει κάθε φορά που πέφτει για ύπνο! Το σύνδρομο αυτό επηρεάζει τα νευρολογικά αντανακλαστικά που ελέγχουν την αναπνοή και η νεαρή κοπέλα από την Βρετανία πρέπει απλά να μάθει να μην κοιμάται.


"Όταν νυστάζω πολύ, προσπαθώ απλά να με κρατάω ξύπνια", αναφέρει η 24χρονη κοπέλα που δε ζει μια ζωή όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Πλέον το έχω συνηθίσει. Το έχω όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι δε μπορώ να πάρω έναν… "υπνάκο" γιατί αυτό μπορεί να με σκοτώσει. Αν κάποια στιγμή στη διάρκεια της ημέρας νιώσω νύστα, απλά προσπαθώ να με κρατάω ξύπνια" λέει η ίδια.


Η Emma είναι μια από τους 30 πάσχοντες στο Ηνωμένο Βασίλειο.


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links