Θέμα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-2011, 02:50:   #9
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Εργοτέλης-Αρης 1-1

Το γκολ του Σανκαρέ δεν ήταν αρκετό να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί του Αρη. Ο Μπούντιμιρ στο 93' έσωσε την παρτίδα για τον Εργοτέλη (1-1). Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παρέμειναν οι Θεσσαλονικείς.


ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΜΩΛΗΣ

Η εικόνα του αγώνα:


Η κακή πορεία των δυο ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν επέτρεπε στους προπονητές του Εργοτέλη και του Άρη να αναζητήσουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.


Κάτι όμως η καταρρακτώδης βροχή κάτι το άγχος των ποδοσφαιριστών ήταν αρκετά για να ρίξουν αρκετά την ποιότητα της αναμέτρησης που στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε σε μια ευκαιρία από κάθε ομάδα και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πιο συγκεκριμένα από φάουλ του Καπετάνου στο 28' ο Πίρσον υποχρεώθηκε σε δύσκολη απόκρουση κάτι που έκανε κι ο Βελλίδης στο 36΄σε φάουλ του Ρομάνο.


Και θα μιλούσαμε για απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες αν δεν ερχόταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σανκαρέ να εκμεταλλευτεί το κενό στην άμυνα του Εργοτέλη και να πετύχει το πρώτο γκολ του Άρη στο πρωτάθλημα αλλά και το πρώτο προσωπικό του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Στην επανάληψη , ο Νίκος Καραγεωργίου κατά την προσφιλή του τακτική έκανε γρήγορα γρήγορα (στο 54΄) δυο αλλαγές ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Λεάλ , Μπέτο προκειμένου να αναστρέψει την κατάσταση. Ο Εργοτέλης πράγματι έγινε πιο κινητικός , έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Βελλίδη ωστόσο οι πανύψηλοι Σανκαρέ και Ντίκο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του εναέριου χώρου και δεν επέτρεπαν στον Μπούντιμιρ να γίνει επικίνδυνος.


Παράλληλα όμως ο Άρης έβρισκε χώρους και γινόταν απειλητικός πλησιάζοντας μάλιστα στο 2-0 με τον Ντίκο στο 55΄. Δεν το πέτυχε όμως και η “τιμωρία” παραμόνευε. Το πρώτο καμπανάκι ήρθε στο 77΄από τον νεοεισελθέντα Κατσικοκέρη που με καλές προϋποθέσεις έπιασε το σουτ μισό μέτρο μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.


Οι αναποδιές για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν στο 81΄όταν έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βίσιο.


Παρόλα αυτά ο Εργοτέλης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα χάρις το δημιουργικό παιχνίδι του Λεάλ και την εκτελεστική δεινότητα του Μάριο Μπούντιμιρ που για μια μόνο φάση ήταν ο γνωστός σκόρερ και χάρισε στην ομάδα του ένα βαθμό που έδειχνε χαμένος.


Το κλειδί του παιχνιδιού:


Η είσοδος του Λεάλ στο 2ο ημίχρονο έκανε πιο απειλητικό τον Εργοτέλη και πιο ευάλωτη την άμυνα του Άρη.


Ο MVP:


Ο Λεάλ άλλαξε όλη τη ροή της αναμέτρησης αφού κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη αλλά και να προσφέρει στο πιάτο το γκολ της ισοφάρισης.


Ο αδύναμος κρίκος:


Ο Σάκης Τσιώλης δεν κατάφερε να βρει τον ιδανικό παίκτη για την κορυφή της επίθεσης του Άρη αφού ούτε ο Κασναφέρης , ούτε ο Ιάκομπ που τον αντικατέστησε κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πίρσον.





Κόκκινες: Βίσιο (δεύτερη κίτρινη)


Κίτρινες: Σασιασβίλι, (Εργοτέλης), Παπαστεργιανός, Ιάκομπ , Νέτο, Καπετάνος (Άρης)


Εργοτέλης: Πίρσον,Βίσιο, Γιοβάνοβιτς,Χίμπλιγκερ,Σασιασβίλι,Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (73΄Κατσικοκέρης), Σαρρής (54΄Λεάλ) , Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (54΄Μπέτο) , Ρομάνο


Αρης: Βελλίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ , Παπαστεργιανός, Φατί (91΄Λαζαρίδης), Πρίττας,Ούμπιντες, Καπετάνος, Ακόστα (52΄Ιάκομπ) , Καζναφέρης (59΄ Νέτο)


Διατητής: Θάνος (Ελευθερίου-Γουργιώτης)



πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση