Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-2007, 20:13:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Στον κλοιό της κακοκαιρίας

Στον κλοιό της κακοκαιρίας και του χιονιά παραμένει για πέμπτη μέρα η Τουρκία, ενώ και η Βρετανία έχει ντυθεί στα λευκά, με σφοδρές χιονοπτώσεις, οι οποίες έχουν παραλύσει τη χώρα.

Χάος επικρατεί στη Βρετανία, αφού οι περισσότερες περιοχές της χώρας έχουν καλυφθεί από χιόνι, ενώ το αεροδρόμιο του Λούτον παραμένει κλειστό για περίπου τέσσερις ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας και μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Μ25 έχει αποκλειστεί λόγω του χιονιού στο Χέρτφορντσιρ.

"Ενημερώνουμε τους επιβάτες πως είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις ίσως και ακυρώσεις", δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Λούτον. Προβλήματα υπάρχουν επίσης και στις πτήσεις από το αεροδρόμιο του Μπέρμινγχαμ και του Γκάτγουικ. Τα σχολεία στο κέντρο του Μπέρμινγχαμ είναι κλειστά και η σιδηροδρομική εταιρία Southern Railways προειδοποίησε για καθυστερήσεις στα δρομολόγια εξαιτίας προβλημάτων σε πολλά σημεία των γραμμών.

Η Υπηρεσία Αυτοκινητόδρομων κάλεσε τους οδηγούς πριν ξεκινήσουν να ελέγχουν τις καιρικές συνθήκες και τόνισε πως πρέπει να γίνονται μόνο οι απολύτως απαραίτητες διαδρομές. Περισσότερα από 400 ειδικά οχήματα που ρίχνουν αλάτι στο οδόστρωμα βρίσκονται σε επιφυλακή και ήδη έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τις μεγάλες οδικές αρτηρίες.

Στον κλοιό της κακοκαιρίας και του χιονιά παραμένει για πέμπτη ημέρα και η Τουρκία. Τσουχτερό κρύο, παγωμένοι δρόμοι και σφοδρές χιονοπτώσεις συνθέτουν το σκηνικό και στην Τουρκία.

Για ακόμα μια ημέρα οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται από το πολικό ψύχος, καθώς σε αρκετές πόλεις ο υδράργυρος δείχνει πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Στη Γαλλία οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πτώση της θερμοκρασίας. Οι αρχές τις χώρας έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα. Με χαρά δέχτηκαν, ωστόσο, τα νέα οι ιδιοκτήτες χιονοδρομικών κέντρων, καθώς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών η ποιότητα του χιονιού ήταν πολύ κακή, με αποτέλεσμα η τουριστική κίνηση να είναι περιορισμένη.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links