Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-02-2007, 13:15:   #72
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Με συγκέντρωση για την νίκη

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι ένα από αυτά που πρέπει πάση θυσία να συνδυαστεί με νίκη για μία ομάδα που θέλει να παραμείνει στην Α΄ Εθνική. Ο Μπάμπης Τεννές ξέρει πως οι παίκτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από το γεγονός πως αγώνας μοιάζει εύκολος εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου και αυτό τους επεσήμανε και στην προπόνηση της Πέμπτης (8/2), η οποία διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να παραμείνουν σοβαροί για να φτάσουν στο τρίποντο και πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούν λόγω του ότι ο Ιωνικός είναι ήδη υποβιβασμένος. Απόντες από αυτό το παιχνίδι θα είναι οι τιμωρημένοι Γκουστάβο και Μοσχογιάννης, ενώ αμφίβολος είναι ο Φούφουλας.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση