Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-2007, 23:38:   #81
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ρεπό και... πίτα

Ξεκούραση περιελάμβανε το σημερινό μενού για τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου που έπαιξαν με το Αιγάλεω, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σκεπτόμενοι τον Ολυμπιακό από Τετάρτη. Αντιθέτως, πιο... πολυάσχολη ήταν η χθεσινή βραδιά για τους ανθρώπους της ΠΑΕ, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. "Το μεγαλύτερό μας στοίχημα ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα με γερές βάσεις", ανέφερε ο Γιώργος Σπανός και πρόσθεσε: "Ο κόσμος είναι η δύναμή μας".

Ανάπαυση και αποθεραπεία...

Το καθιερωμένο τους ρεπό απόλαυσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου των δυτικών προαστείων που έδωσαν το παρόν στο τοπικό ντέρμπι με το "σίτι", όπως συνηθίζει να κάνει σχεδόν κάθε Τρίτη ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, προκειμένου να "γεμίσουν τις μπαταρίες τους" ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Τα ευχάριστα αλλά... ανούσια ήρθαν από τους τραυματίες Ρομπέρτο Μερίνο και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, οι οποίοι ναι μεν παρουσίασαν εκ νέου βελτίωση στα τραύματά τους, αλλά θα συνεχίσουν τη θεραπεία τους μέχρι την Πέμπτη. Βέβαια, αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τους "ερυθρόλευκους".

Το ίδιο ισχύει και για τους Γιάννη Κατεμή και Δημήτρη Ιωάννου, που είναι τιμωρημένοι, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει από αύριο, με προπόνηση στο Περιστέρι.

Σπανός: Μόνο με τη βοήθεια του κόσμου

Από εκεί και πέρα, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκανε χθες το βράδυ ο Ατρόμητος, δηλαδή η ΠΑΕ αλλά και ο Ερασιτέχνης. Κοντά στις δύο χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου και άκουσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, να υπόσχεται ότι τα καλύτερα έρχονται στο μέλλον.

"Το μεγαλύτερό μας στοίχημα ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα με γερές βάσεις και τάξη στο διοικητικό τομέα και τα καταφέραμε. Δε διστάσαμε να βάλουμε πολύ ψηλά τον πήχη, η ομάδα όμως δεν έχει την ανταπόκριση που θα έπρεπε. Δε νοείται να είμαστε τέταρτοι από το τέλος στα εισιτήρια. Μία ομάδα μπορεί να θέσει υψηλούς στόχους μόνο αν έχει πολύ κόσμο. Ο κόσμος είναι η δύναμή της. Είναι προσωπικό μου στοίχημα να γεμίζει το ιστορικό γήπεδο του Ατρόμητου", είπε χαρακτηριστικά ο "ισχυρός άνδρας" των "κυανόλευκων".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links