Θέμα: ΑΓΓΛΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-02-2007, 11:33:   #137
Exodia
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Exodia
 
Εγγραφή: Sep 2006
Περιοχή: Στο Σπυρο θα μαι
Μηνύματα: 622
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
My Mood:
Exodia is an unknown quantity at this point
Προεπιλογή Φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι σειρήνες της Primera Division μάγεψαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα μίας εξ αυτών. Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο συμπαίκτης του 22χρονου άσου στην εθνική Πορτογαλίας και μέσος της Βαλένθια, Χιούγκο Βιάνα. "Δεν θέλει να μείνει περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλωστε είναι πολύ δύσκολο και για τον σύλλογο να τον κρατήσει πλέον", δήλωσε ο Βιάνα και συνέχισε.


"Ο Ρονάλντο δουλεύει πολύ σκληρά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανήκει σε άλλη ομάδα. Όλοι ξέρουν πως αν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη θα το καταφέρουν. Πολλοί από την εθνική ομάδα τον ενημερώσαμε σχετικά με τα όσα λέγονται γύρω από το όνομα του στην Ισπανία και αυτός μας είπες πως θέλει να παίξει εκεί. Σίγουρα μία εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια θα ήταν ιδανική γι' αυτόν.

Μεγαλώνει πολύ γρήγορα σαν παίκτης και πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στους καλύτερους τρεις στον κόσμο μαζί με τους Ροναλντίνιο, Ντέκο".
Ο χρήστης Exodia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση