Θέμα: UEFA CUP
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-2007, 15:09:   #29
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:8f8cb4610b]http://img251.imageshack.us/img251/511/equipecv0.jpg[/right:8f8cb4610b]
Και... Παρί ανασταίνει!

Μια ομάδα που είναι στη 16η θέση του πρωταθλήματος και παρατάσσεται χωρίς τους καλύτερούς της παίκτες, θα έπρεπε σήμερα να ψάχνει να βρει τι έφταιγε. Εκείνη που ψάχνεται, όμως, είναι η ΑΕΚ και η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζει. Η νίκη της γαλλικής ομάδας έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τον Τύπο της χώρας που υποκλίνεται στον ΛεΓκέν, ο οποίος «κέρδισε εκεί όπου έχασαν Μίλαν και Λιλ». Αντίθετα με την Παρί, καθόλου ευχάριστη δεν είναι η επόμενη μέρα για την Ένωση. Ο Λορέντζο Σέρα Φερέρ δεν υπολογίζει για την Κυριακή τον Βασίλη Λάκη, απίθανη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα και… βλέπουμε για τον Πλιάτσικα.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα:

L` Equipe: Η μεταμόρφωση της Παρί. Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη επί της Μονακό (4-2), η Παρί επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και στο Κύπελλο UEFA όπου νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ στην Αθήνα. Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι σε καλό δρόμο και λογικά έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Παρότι το κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν είναι προτεραιότητα του συλλόγου και ο αγώνας με τη Νανσί προέχει, πήρε αυτό που ήθελε. Ο ΛεΓκέν φανέρω τις προθέσεις του αφήνοντας έξω Παουλέτα, Ροτέν, Αρμάντ, Ρόζεναλ και Γκαγιάρδο.

Le Figaro: Η αναγέννηση της Παρί. Σίγουρη η πρόκριση στους "16", αλλά η φάση των "8" δεν είναι πολύ μακριά πια. Η ομάδα του Πολ Λε Γκεν πέρασε νικηφόρα από μια έδρα, που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τόσο η Λιλ όσο και η Μίλαν στους Ομίλους του Champions League. Η πιο καλή φάση της ΑΕΚ ήρθε με το δοκάρι του Σέζαρ, αλλά ο βραζιλιάνος εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

La Tribune: Ομορφη νίκη της Παρί στην Αθήνα.

Le Parisien: Η Παρί ακτινοβολεί. Μια μεταμορφωμένη ομάδα νίκησε την ΑΕΚ και ξέχασε για λίγο τις δύσκολες στιγμές στο πρωτάθλημα.

UEFA: Τα γκολ των αμυντικών Τραορέ και Μεντί έβαλαν την Παρί σε θέση οδηγού μετά το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην ΑΕΚ, στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση