Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-2007, 14:55:   #116
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Έγραψε ιστορία ο Νίνης

Το όνειρο συνεχίζεται για τον Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μέσα σε 40 μέρες από το ματς με το Αιγάλεω που έκανε την παρθενική του εμφάνιση, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει ακάθεκτος. Τα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με την Λανς στο Φελίξ Μπολάρ, αρκούσαν στον 16χρονο μεσοεπιθετικό έτσι ώστε να περάσει στην ιστορία αφού έγινε ο νεότερος παίκτης ελληνικής ομάδας που παίρνει μέρος σε κύπελλα Ευρώπης.

Την στιγμή που αντεκατέστησε τον Σεμπαστιάν Ρομέρο είναι σίγουρο ότι θα την θυμάται σε όλη του την ζωή. Δεν είναι μόνο ότι έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Νίνης κατόρθωσε σε ηλικία 16 ετών και δέκα μηνών να καταρρίψει την επίδοση που είχε με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Πίτερ Οφορίκουε όταν το 1997 είχε παίξει στο ματς με την Μοζίρ σε ηλικία 17 ετών και πέντε μηνών.

Όσον αφορά την ιστορία του Παναθηναϊκού το σχετικό ρεκόρ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης το κατείχε ένας άλλος Γκανέζος, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και εννέα μηνών είχε παίξει στις 14 Φεβρουαρίου 2001 στο ματς των πρασίνων με την Στουρμ Γκρατς.

Ρέκορντμαν ο Γκούμας

Η χθεσινή βραδιά πάντως, ήταν ιδιαίτερη και για έναν ακόμα παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Γιάνννη Γκούμα ο οποίος έφτασε τα 63 ευρωπαϊκά ματς πιάνοντας στην κορυφή της πράσινης λίστας τους Κριστόφ Βαζέχα και Άγγελο Μπασινά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η πρώτη συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού είχε γίνει σε γαλλικό γήπεδο, στις 6 Δεκεμβρίου 1996 στον αγώνα με τη Ναντ, όπου είχε περάσει στο 89' στην θέση του Χουάν Χοσέ Μπορέλι.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση