Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-2007, 12:32:   #30
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση πριν από την πρώτη της αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι του... παλιόφιλου Ζοσέ Μουρίνιο για το Champions League έδειξε να βρίσκεται η Πόρτο, καθώς στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, συνέτριψε με 4-0 τη Ναβάλ στο «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Λισάντρο Λόπες και Λούτσο Γκονζάλες στο 20’ και το 36’. Ο πρώτος σκόραρε και στο 48’ γράφοντας το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αντριάνο, που στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι πρωταθλητές με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 43 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επτά από την τρίτη Μπενφίκα που αμφότερες έχουν δύσκολες αποστολές. Τα «λιοντάρια» δοκιμάζονται στην αήττητη έδρα της Πάσος Φερέιρα, ενώ οι «αετοί» φιλοξενούνται από τη Νασιονάλ.

Το ματς της αγωνιστικής

Σάββατο 17/2

Πάκος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας


Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάκος Φερέιρα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν φέτος τι θα πει ήττα μέσα στο «Μάτα Ρεάλ» και σίγουρα θα αποτελέσουν ένα σκληρό καρύδι για τα «λιοντάρια» τα οποία θέλουν μόνο το «τρίποντο» έτσι ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της Πόρτο.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Κυριακή 18/2

Νασιονάλ-Μπενφίκα


Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα παραταχθεί η Μπενφίκα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Νασιονάλ, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος και με δεδομένο ότι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν κάτι καλό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/2


Πόρτο-Ναβάλ 4-0
(20’ 48’ Λισάντρο Λόπες, 36’ Λούτσο Γκονζάλες, 90’ Αντριάνο)

Σάββατο 17/2

Μποαβίστα-Σετούμπαλ
Πάκος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Κυριακή 18/2

Άβες-Μαριτίμο
Αμαδόρα-Μπέιρα Μαρ
Νασιονάλ-Μπενφίκα
Λειρία-Μπράγκα

Δευτέρα 19/2

Μπελενένσες-Ακαδέμικα
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση