Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-2007, 14:38:   #140
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Τα "έσπασαν" Ντέμης-Ίβιτς

Φαίνεται πως Ντέμης Νικολαΐδης και Ίλια Ίβιτς δεν θα συνεχίσουν να είναι για πολύ ακόμα στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρεουν δημοσιεύματα του Τύπου, οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο μετά από δυόμισι χρόνια πετυχημένης συνεργασίας λόγω διαφωνίας σε θέματα αγωνιστικής φιλοσοφίας, προγραμματισμού και μεταγραφικού σχεδιασμού. Οι προσωπικές σχέσεις του Ίβιτς με τον Νικολαΐδη μπορεί να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, αλλά η διαφορά φιλοσοφίας φαίνεται πως θα συντελέσει στην αλλαγή. Η απόφαση είναι κοινή και είναι γνωστή εδώ και ημέρες, παρότι ο Ίβιτς ακολουθούσε κανονικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Χωρίζουν Νικολαΐδης-Ίβιτς


Πολλοί λένε ότι ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ είναι η αιτία για την αποχώρηση του Σέρβου, ωστόσο οι δύο άνδρες δεν φαινόταν να έχουν κακές σχέσεις, ούτε προβλήματα στη συνεργασία τους. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το γεγονός πως ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής έδινε σχεδόν καθημερινά το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας. Οι λόγοι πάντως του διαζυγίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ ήδη κυκλοφορούν φήμες πως ο Ίβιτς ενοχλήθηκε από την απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή, που κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2008.

Επίσης, ένας άλλος λόγος που ακούγεται είναι και ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δυσανασχέτησε με το γεγονός ότι δεν του πρότεινε πολλές εναλλακτικές λύσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι ο Ιβιτς δυσαρεστήθηκε διότι δεν είχε συγκεκριμένο μπάτζετ στα χέρια του και δεν υλοποιήθηκαν οι εισηγήσεις του.

Το σίγουρο είναι ότι η διαφορά φιλοσοφίας φάνηκε καθαρά τον Ιανουάριο όταν ο Σέρβος προσπάθησε να φέρει κάποιους παίκτες (Μεγιόνγκ), ωστόσο οι μεταγραφές αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν τα λεφτά. Στο επόμενο διάστημα οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν και να θέσουν επί τάπητος τη συνεργασία του με το διαζύγιο να βγαίνει συναινετικό.

Η αποχώρηση του Ίλια Ίβιτς θα έχει όπως όλα δείχνουν επιπτώσεις και σε άλλα θέματα όπως είναι ο αδερφός του, Βλάνταν Ίβιτς. Πλέον η πόρτα της εξόδου ανοίγει και για τον 30χρονο μέσο. Το συμβόλαιο του Βλάνταν Ίβιτς λήγει το καλοκαίρι και με δεδομένο πως ο Λορένσο Σέρα Φερέρ δείχνει να μην τον υπολογίζει, όλα συνηγορούν πως θα ακολουθήσει με λίγους μήνες καθυστέρηση το δρόμο προς την έξοδο, όπως ο αδερφός του.

Χετεμάι: Με εμπιστεύεται ο Φερέρ


Ο Περπαρίμ Χετεμάι ήταν ο μεγάλος άτυχος της Ένωσης. Ο Φινλανδός άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του, Ελσίνκι, για τον τραυματισμό του, αλλά και τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. "Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και έχω αρχίσει ήδη τη διαδικασία αποκατάστασης με φυσιοθεραπεία. Πρέπει να περιμένω τουλάχιστον τέσσερις μήνες προκειμένου να ξεκινήσω ξανά προπονήσεις. Δεν είχα χτυπήσει ποτέ άλλοτε στο ποδόσφαιρο, αλλά τώρα το πόδι μου έσπασε... όσο δεν πάει άλλο. Το μόνο καλό είναι ότι μπόρεσα να περάσω μερικές καλές στιγμές μαζί με τους φίλους μου στη Φινλανδία".

Στη συνέχεια ο Χετεμάι σύγκρινε τον πρώην προπονητή του στον φινλανδικό σύλλογο, Κιθ Αρμστρονγκ, με τον νυν στην ΑΕΚ. "Και οι δύο είναι πολύ σκληροί προπονητές και περιμένουν πολλά από τους παίκτες τους. Στην Ελσίνκι έμαθα πολλά πράγματα από τον Aρμστρονγκ, ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός. Και οι δύο προπονητές είναι πολύ καλοί, αλλά τώρα ο Φερέρ μου δίνει περισσότερα και με εμπιστεύεται".

Τρέχει για το προπονητήριο


Η κάκιστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων ωθεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε ορισμένες εκτάσεις, οι οποίες εξετάζονται σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ και την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Lambert Smith Hampton.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση