Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-2007, 00:32:   #81
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κέρκυρα-Ξάνθη 0-0

Στο στείρο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Ξάνθη σ' ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν να έχουν πρωταρχικό στόχο το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει στην επίθεση. Ακόμα και έτσι στο 88' οι οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη έχασαν διπλή ευκαιρία για να φύγουν με το τρίποντο. Αρχικά στην εκτέλεση φάουλ από τον Λαμπριάκο που εξουδετέρωσε ο Σιντιμπέ σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Σονκό εξ επαφής πέρασε μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φότι έχασε τρομερό τετα α τετ με τον Μάλαρτζ για λογαριασμό της Κέρκυρας.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ: Η αδυναμία και των δύο ομάδων να μετατρέψουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αν είχε επιτευχθεί κάποιο τέρμα σίγουρα η εξέλιξη στην επανάληψη θα ήταν διαφορετική.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Μέτριο σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες. Η Ξάνθη πάντως ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Αρχικά στο 6', όταν ο Καζάκης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μάνσο υποχρέωσε τον Σιντιμπέ σε απόκρουση με τα ακροδάχτυλα και στο 14' ο τερματοφύλακας του Μάλι είπε όχι και πάλι στον επιθετικό της ομάδας του Κωφίδη, ύστερα από δική του ασταθή απόκρουση στο σουτ του Ζουέλα.

Στο 37' Ο Καραδήμος ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Κιντάνα που έμπαινε από τα δεξιά στην οργανωμένη αντεπίθεση των ακριτών. Οι Φαίακες από τη μεριά τους είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσαν δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μάλαρτζ με εξαίρεση κάποια σουτ. Καλύτερη στιγμή στο 25' η ενέργεια του Ντα Σίλβα από τα αριστερά, με τον πορτιέρο της Ξάνθης σωστά τοποθετημένο να αποκρούει την μπάλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο. Η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αρκέστηκε σε κάποια σουτ των Γκουστάβο και Ντα Σίλβα δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των ακριτών.

Το παιχνίδι πάντως άναψε στα τελευταία λεπτά. Στο 88' οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη λίγο έλειψε να κλέψουν το τρίποντο. Ο Λαμπριάκος εκτέλεσε δυνατά το φάουλ, υποχρεώνοντας τον Σιντιμπέ σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σονκό με κεφαλιά προ κενής εστίας κατάφερε να αστοχήσει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά της Κέρκυρας να χάσει μοναδική ευκαιρία. Ο Φότι βγήκε τετ α τετ με τον Μάλαρτζ, αλλά ο Πολωνός πορτιέρο είπε όχι.

Ο ΜVP: Οι δύο τερματοφύλακες. Σιντιμπέ και Μάλαρτζ φώναξαν παρών, όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το μηδέν για τις ομάδες τους.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Η Κέρκυρα παρέμεινε αήττητη στις αναμετρήσεις της με την Ξάνθη. Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όσο και πρόπερσι εκτός έδρας οι Φαίακες είχαν φύγει αλώβητοι. Άλλωστε κόντρα στην Ξάνθη η Κέρκυρα πέτυχε το 2004 την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Α' Εθνική.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ μέτριο το θέαμα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αν εξαιρέσει κανείς τα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες δεν έκαναν τις μεγάλες φάσεις. Συν τοις άλλοις έδειξαν τρομερές αδυναμίες στην τελική προσπάθεια.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μπάμπης Τεννές: "Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αν και στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να το πεύχουμε. Έτσι για ακόμα μια φορά μείναμε με την πικρή γεύση της ισοπαλίας".

Σάββας Κωφίδης: "Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν καλή. Παίξαμε έξυπνα, κάναμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία για να τις τελειώσουμε".

Flash Game
Σκορ:0-0
Γκολ:-
Κίτρινες:Καραδήμος, Ντα Σίλβα-Κωστούλας, Γαρπόζης, Κουεντραόγκο,
Κόκκινες: -

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κέρκυρα (Τεννές): Σιντιμπέ, Σίκοφ, Ντα Σίλβα, Καραδήμος, Γκουστάβο (90'+3" Τόσκας), Σκούφαλης, Ντακόλ (73' Φότι), Γκουέλα, Φλαβίνιο, Βαρτζιώτης (50' Καγκιούζης), Φούφουλας

Ξάνθη (Κωφίδης): Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Λαμπριάκος, Κωστούλας, Κοντοδήμος, Ζουέλα, Κουεντραόγκο, Κιντάνα (61' Σονκό), Γαρπόζης, Μάνσο (76' Ολισαντέμπε), Καζάκης (87' Βρύζας).

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/νίκης)
Βοηθοί: Μαυρόπουλος (Θεσ/νίκης), Παπαδόπουλος (Θεσ/νίκης)
Αναπληρωματικός: Αθανασίου (Θεσπρωτίας)

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links