Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-02-2007, 00:54:   #85
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Αποθέωση και ρεπό...

Το καλύτερο διήμερο της ζωής τους πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Η μεγάλη από ψυχολογικής αλλά και βαθμολογικής άποψη νίκη επί του Ηρακλή είχε σαν αποτέλεσμα την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο. "Στόχος μας είναι τώρα να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό", είπε ο Κορδονούρης που -όπως και οι συμπαίκτες του- απόλαυσε σήμερα το ρεπό του.

"Να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό"!

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε τα μεσάνυχτα η αποστολή της νεοφώτιστης ομάδας, κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί του "γηραιού". Συγκεκριμένα, στην αίθουσα αφίξεων του "Νίκος Καζαντζάκης" βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί, που ευχαρίστησαν τους παίκτες και τους έδωσαν συγχαρητήρια με τις απαραίτητες ανθοδέσμες.

"Σας θέλουμε όλους μαζί μας την Κυριακή! Ήταν μια μεγάλη νίκη, μέχρι... την επόμενη. Στόχος μας είναι τώρα να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο -εκ των αρχηγών- Παναγιώτης Κορδονούρης, για να ευχαριστήσει στη συνέχεια τους φιλάθλους για τις εκδηλώσεις λατρείας.

"Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και με τον Ολυμπιακό και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε! Θέλουμε να δούμε πολύ κόσμο στις κερκίδες. Όσο για τη νίκη στο Καυταντζόγλειο, ήταν πολύ σημαντική και η Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε ξανά η τυχερή μας πόλη", είπε από την πλευρά του ο μάνατζερ και γενικός αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Λαμπράκης, που απεύθυνε κάλεσμα σε όλους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ρεπό σήμερα, προπόνηση αύριο...

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη απόλαυσαν σήμερα το ρεπό τους, λόγω (και) της Καθαράς Δευτέρας. Παράλληλα, ο Νίκος Καραγεωργίου παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον πρόεδρο, Γιώργο Σουλτάτο.

Έτσι, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και κατ' επέκταση η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 4 το μεσημέρι. Αξίζει να σημειθεί ότι ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" τον Ντάνιελ Κένεντι, που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Επίσης, ένα μικροπρόβλημα έχει και ο Αλτίν Χατζί, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί στην προπόνηση.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση