Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-2007, 00:37:   #88
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ατομικό ο Ραγκουέλ

Με τον Αλέν Ραγκουέλ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (μικροπρόβλημα στον τετρακέφαλο) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Η κατάστασή του δεν εμπνέει πάντως ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Κοκότοβιτς για το ματς του Σαββάτου. Αντίθετα ο Άντερσον ακολούθησε θεραπεία και δεν υπολογίζεται.

Από κει και πέρα μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Ρομπέρτο Μερίνο. Ο Περουβιανός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Εν τω μεταξύ την Πέμπτη αρχίζει η διάθεση των εισιτήριων του αγώνα με τον Ιωνικό από το τμήμα διαχείρισης του Ατρόμητου. Από τις 12.00 ως τις 19.00 αύριο και την Παρασκευή οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, ενώ το Σάββατο θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του ματς. Δύο ώρες πριν από την έναρξη θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της οδού Μπιζανίου για τους φιλοξενούμενους (θύρα 1). Τα εισιτήρια για τις θύρες 1, 2, 4, 7 κοστίζουν 15 ευρώ, εκείνα στις θύρες 5,6 τιμώνται στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια της θύρας 3 κοστίζουν 40 ευρώ.

*Το πρόγραμμα της επίσκεψης σε σχολεία του Περιστερίου θα συνεχίσει ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό, η ΠΑΕ Ατρόμητος. Αύριο το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Αμαντού Σανόκο, Χρήστο Κουτσοσπύρο και Μιχάλη Κριπιντήρη θα επισκεφθεί το 5ο και 20ο γυμνάσιο Περιστερίου στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών για να μοιράσουν στους μαθητές, εισιτήρια για τη δωρεάν είσοδο τους στον αγώνα του Σαββάτου.

*Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου η κοπή της πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου. Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, η managing director Κάτια Κοξένογλου και ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και φιλάθλων Αντώνης Καραλής.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση