Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-2007, 00:44:   #83
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Σκούφαλης: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κέρκυρας έκανε ο Μανώλης Σκούφαλης. Ο ποδοσφαιριστής των «Φαιάκων» τόνισε πως μπορεί η νίκη να μην ήρθε στο παιχνίδι με την Ξάνθη ωστόσο και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα ενώ ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος της Κέρκυρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που θα δώσει εκεί ώστε να καταφέρει να παραμείνει στην Α΄ Εθνική.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε την πρωτοβουλία στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς μπήκαμε δυνατά και χάσαμε ευκαιρίες για τη νίκη, με αποκορύφωμα αυτές στα τελευταία λεπτά με τον Φότι. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη κόντρα στη Ξάνθη, γιατί παίζαμε στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Η ισοπαλία, όμως, δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Δεν κερδίσαμε, αλλά ούτε και χάσαμε. Πήραμε ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στην πρώτη Εθνική» είπε αρχικά ο Μανώλης Σκούφαλης.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που και αυτή μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εμείς θα πάμε στη Νέα Σμύρνη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και αν έρθει η νίκη, θα είναι ό,τι καλύτερο».

Για να καταλήξει: «Πιστεύω ότι με 33-34 βαθμούς θα μπορέσουμε να σωθούμε. Δεν έχουμε κάνει ακόμη διπλό στο Πρωτάθλημα, αλλά διαθέτουμε πολύ δυνατή έδρα, η οποία μας έχει δώσει 21 πόντους, και θα πρέπει να συνεχίσουμε να την εκμεταλλευόμαστε. Έχουμε στο γήπεδο μας ακόμη τέσσερα παιχνίδια, με ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΑΕΚ και Εργοτέλη, και θα πρέπει σε όλα να κυνηγήσουμε τη νίκη, και από εκεί και πέρα ό,τι καταφέρουμε να μαζέψουμε και εκτός έδρας».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση