Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-2007, 21:32:   #55
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Μακρής: Δεν χαρίζω τις μετοχές μου

Για όλους και για όλα απάντησε ο Κώστας Μακρής με χθεσινή του ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του Γεωργάτου για αγορά της ΠΑΕ: «Μετά το ψήφισμα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και μερίδας των οργανωμένων οπαδών έχω να κάνω την ακόλουθη δήλωση: η ανοικτή επίθεση προς το πρόσωπο μου καθώς και οι υβριστικές και συκοφαντικές δηλώσεις ορισμένων με λυπούν, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώσουν το γόητρο της Παναχαϊκής.

Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν, αφού είναι εντελώς αναληθείς και, εφόσον αποδόθηκαν σωστά στον Τύπο, οι υβριστές μου θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση διά της δικαστικής οδού. Εξήγησα στο τελευταίο Δ.Σ. της ομάδας τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκα από τη θέση του προέδρου καθώς και τους τρόπους που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να βάζω συνεχώς χρήματα στην ομάδα χωρίς κανένα αντίκρισμα

Όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το "κακό" που έκανε ο Μακρής στην ο11άδα ξοδεύοντας πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ σε 1,5 χρόνο καλό θα ήταν να μας πουν πόσα χρήματα έχουν προσφέρει αυτοί στην Παναχαϊκή σε όλη τη ζωή τους.

Όσον αφορά τη δήθεν συμμετοχή μου σε παράνομα στοιχήματα, αυτοί οι ισχύρισμοί είναι ανάξιοι σχολιασμού. Ελέγχομαι αυστηρά για την οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων μου και φορολογούμαι τόσο από το ελληνικό όσο και από το αυστραλιανό κράτος. Δεν δέχομαι να υποκύψω σε εκβιασμούς και τελεσίγραφα του τύπου ότι η Ερασιτεχνική και μερίδα των οπαδών της ομάδας θα υποβιβάσουν "ετσιθελικά" την ομάδα στη Δ' Εθνική.

Όσον αφορά τον κ. Γεωργάτο, πραγματικά εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις μετοχές της Παναχαϊκής και του έδωσα το ελεύθερο να ελέγχει όλα τα οικονομικά στοιχεία ώστε να υποβάλει τις προτάσεις του. Μέχρι τώρα ο κ. Γεωργάτος δεν έχει δώσει συνέχεια, αλλά αυτό πιστεύω ότι θα γίνει στο προσεχές μέλλον με βάση την καλή πίστη που υπάρχει μεταξύ μας.

Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να χαρίσω τις μετοχές μου ή να τις μεταβιβάσω με ευτελές αντάλλαγμα, όπως κάποιοι με πιέζουν να κάνω. Οχι μόνο δεν θέλω να υποβιβαστεί η ομάδα στη Δ' Εθνική, αλλά στόχοι μου και όνειρα μου είναι η άνοδος της ομάδας σε ανώτερη κατηγορία και η βιωσιμότητα της, είτε εγώ είμαι μέτοχος είτε όχι».

Στα αγωνιστικά, τέλος, η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Βάρδα, με το Νίκο Κουρμπανά να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Στάθη.


ΚΑΒΑΛΑ


Γυρίζουν οι...γκολτζήδες

Χωρίς απουσίες και με σκοπό αφενός να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ήττας από τον ΠΑΟΝΕ και αφετέρου να πάρει βαθμολογική ανάσα, η Καβάλα θα υποδεχτεί την Κυριακή τον πρωτοπόρο Πιερικό.

Η επιστροφή των τιμωρημένων Μπαρέτο και Τσουλφίδη καθώς και του τραυματία Παπανδρέου είναι σαφώς τα καλά νέα για τον Δημήτρη Καρδάρα, ο οποίος ξέρει ότι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό μια και ακολουθούν δύο συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ


«Δεν αλλάζει ο στόχος μας»

Την επίσημη ανάληψη των διοικητικών ηνίων του Διαγόρα ανακοίνωσε με χθεσινή του συνέντευξη Τύπου ο Βαρθολομαίος Κάμπου ράχης. Ο ισχυρός άντρας του «Γηραιού» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η φιλοσοφία της ΠΑΕ ως προς τον τρόπο λειτουργίας της δεν αλλάζει Μπορεί να ανέλαβα εγώ τη θέση του κ. Χρυσοχοΐδη και ο κ. Παπαϊωαννου αυτήν του κ. Καμπούρη, όμως παραμένουν και οι δύο δίπλα μας. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να κάνει ο Διαγόρας καλή πορεία και αν έρθει ο πρωταθλητισμός, καλώς να έρθει


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ


Αμφίβολοι οι δύο

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παίζεται η συμμετοχή των Μαυροματίδη και Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΝΕ. Οι δύο παίκτες του Θερμαϊκού, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο στην περίπτωση που είναι απόλυτα έτοιμοι Στον αντίποδα, επανέρχεται ο Δεργιαδές που εξέτισε την ποινή του. «Το ματς με τον ΠΑΟΝΕ θέλει προσοχή. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και έχει ιδιαιτερότητες», ήταν τα λόγια του Αλέκο Βοσνιάδη.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ

Παράπονα

Το διοικητικό συμβούλιο του Ναυπακτιακού στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε ασχολήθηκε με τα γεγονότα του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία οι άνθρωποι του Αστέρα εκφράζουν παράπονα τους για τη φιλοξενία, ενώ από την άλλη δίνουν συγχαρητήρια στη διαιτησία. «Ευχαριστούμε το διαιτητή γιατί έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που είχε σε ένα παιχνίδι με πολλές διακοπές», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της στερεοελλαδίτικης ομάδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ


Επέστρεφε ο Κοκόλης

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον προπονητή της Αναγέννησης Άρτας Δημήτρη Σπανό. Ο Χαράλαμπος Κοκόλης ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε και πλέον συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο 22χρονος μέσος λογικά θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ηπειρώτικης ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση Θράκης.
Μετά τις δύο συνεχείς εκτός έδρας νίκες το κλίμα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» είναι πολύ καλό.


ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θυμίζει... νοσοκομείο

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του Βάιου Καραγιάννη εν όψει του θεσσαλικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πέντε ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πρόκειται για τους Μάγγο, Κουρτεσιώτη, Δούκα, Ζαχαριέφσκι και Παπακώστα. Η συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο Παπακώστας έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει

Το μόνο ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας είναι η επιστροφή του Τσεβά που εξέτισε την ποινή του.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άριστη ατμόσφαιρα

Στην... ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος για την άριστη φιλοξενία που έτυχε στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στάθηκε η διοίκηση των Αγρινιωτών: «Την ώρα που άλλες ομάδες με 300 φιλάθλους δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας στους αντιπάλους για να πετύχουν τους στόχους τους, 17.000 φίλαθλοι μας και η διοίκηση, στον κρισιμότερο ίσως αγώνα μας, δημιούργησαν άριστη ατμόσφαιρα. Κάποιοι δεν σέβονται αυτήν την προσπάθεια ούτε τους χιλιάδες φιλάθλους μας. Εμείς θα συνεχίσουμε με αυτές τις αρχές».

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση