Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-2007, 16:51:   #2
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Εσείς τι τύπος Vista είστε;

Τα Windows Vista™ είναι γεγονός! Ήρθαν για να φέρουν μια νέα εποχή λογισμικού. Το νέο προϊόν της Microsoft διαθέτει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την αναζήτηση, ενισχύουν την ασφάλεια και την αξιόπιστη απόδοση και παράλληλα προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας. Τα Windows Vista™ κυκλοφορούν σε ποικίλες εκδόσεις για να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.
Η έκδοση των Windows Vista Home Premium απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν μια πλούσια εμπειρία, βελτιωμένη ασφάλεια και αυξημένη παραγωγικότητα. Παράλληλα, απευθύνεται στους πελάτες που επιθυμούν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία και οπτικά αναβαθμισμένες δυνατότητες με το νέο περιβάλλον εργασίας Windows Aero™.
Συγκεκριμένα, τα Windows Vista Home Premium αποτελούν την καλύτερη έκδοση των Windows για οικιακούς επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Παρέχουν την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία που χρειάζεστε από τον υπολογιστή σας, εντός ή εκτός σπιτιού. Περιλαμβάνουν το Windows Media Center που σας διευκολύνει να απολαύσετε τις ψηφιακές φωτογραφίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις ταινίες και τη μουσική σας. Όλα αυτά με το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας που χρειάζεστε για να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας με σιγουριά. Συνολικά, τα Windows Vista Home Premium επαναπροσδιορίζουν την απόλαυση στους οικιακούς υπολογιστές.

Όλα αρχίζουν από μια σχεδιαστική καινοτομία που διευκολύνει την καθημερινή χρήση του υπολογιστή σας. Οι κινούμενες εικόνες ομαλής προβολής και οι διαφανείς γραμμές μενού στο νέο περιβάλλον Windows Aero παρέχουν μια οπτικά αναβαθμισμένη εμπειρία, ενώ η δυνατότητα τρισδιάστατης προεπισκόπησης των ενεργών παραθύρων εντυπωσιάζει.
Χάρη στις δυνατότητες άμεσης αναζήτησης στην επιφάνεια εργασίας και τους νέους τρόπους οργάνωσης των πληροφοριών σας, μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε άμεσα την ηλεκτρονική αλληλογραφία, τα έγγραφα, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις άλλες πληροφορίες που θέλετε. Τα βελτιωμένα εργαλεία σαρώνουν όχι μόνο τους τίτλους αλλά και το περιεχόμενο των εγγράφων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των φωτογραφιών σας αλλά και όλων των αρχείων σας και ταξινομούν τα αποτελέσματα με τον τρόπο που θέλετε να τα προβάλλετε. Ακόμη, η ενσωματωμένη αναζήτηση web μέσω του Internet Explorer 7 διευκολύνει τη διαδικασία αναζήτησης.

Επιπλέον, τα Windows Vista Home Premium παρέχουν καλύτερη προστασία για τον υπολογιστή, τις προσωπικές πληροφορίες και την οικογένειά σας από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows. Για παράδειγμα, ο Windows Internet Explorer 7 στα Windows Vista περιλαμβάνει αυτοματοποιημένες λειτουργίες άμυνας από κακόβουλο λογισμικό και πλαστές τοποθεσίες web, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο με μεγαλύτερη σιγουριά. Τα Windows Vista Home Premium παρέχουν επίσης αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας, ενώ ο ενσωματωμένος γονικός έλεγχος εξασφαλίζει τη σωστή και ασφαλέστερη χρήση του υπολογιστή. Έτσι μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας με μεγαλύτερη σιγουριά!
Τέλος, μια μεγάλη πρόοδος στα Windows Vista Home Premium είναι η θεαματική βελτίωση της εμπειρίας της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Το Windows Media Center διευκολύνει την οργάνωση και την απόλαυση φωτογραφιών, μουσικής, DVD, εγγεγραμμένων εκπομπών τηλεόρασης και οικιακών ταινιών. Απολαύστε τις μοναδικές δυνατότητες ψηφιακής διασκέδασης στον υπολογιστή σας ή ακόμη και στην τηλεόραση και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας!
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση