Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-2007, 01:30:   #127
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ομορφα και απλά 3-0 ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Μάντζιου Παίζοντας, κυρίως στο πρώτο μέρος, απλό και ωραίο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Ηρακλή στο "Σπύρος Λούης" με 3-0 και παρέμεινε στη 2η θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Παπαδόπουλος, Μάντζιος και Ρομέρο τα τέρματα των νικητών. Επαιξε μετά από καιρό ο Βίκτορ.

Χορταστικό ήταν από πλευράς Παναθηναϊκού το θέαμα στο πρώτο μέρος. Οι "πράσινοι" μπήκαν πολύ δυνατά, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους να "καθαρίσουν" γρήγορα το ματς και άνοιξαν νωρίς νωρίς το σκορ. Στο 11' ο Ιβανσιτς πάσαρε στον Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν σε θέση βολής και πέτυχε με πλασέ το 1-0. Το τέρμα του αρχηγού του "τριφυλλιού" έδιωξε το όποιο άγχος από τα πόδια των γηπεδούχων, που θα μπορούσαν να "καθαρίσουν" το ματς, όπως είχε συμβεί και κόντρα στην ΑΕΚ, πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Παπαδόπουλος και Μάντζιος όμως ήταν απρόσεχτοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής στη μοναδική επίσκεψή του στα καρέ του Εμπέντε στο πρώτο μέρος, να φτάσει κοντά στην ισοφάριση με τον Ιωαννίδη, έπειτα από ατομική προσπάθεια του Ρίβας. Το 2-0 ήρθε για τους "πράσινους" λίγο πριν την εκπνοή των 45', ύστερα από κόρνερ του πολύ δραστήριου Ιβανσιτς, λάθος του Πουρσανίδη και κοντινή κεφαλιά του Μάντζιου.

Στην επανάληψη, φάνηκε ότι όλα είχαν κριθεί από το πρώτο μέρος καθώς ο Ηρακλής δεν έδειχνε ικανός να ανατρέψει την κατάσταση. Οι "πράσινοι", όπως ήταν φυσικό, κατέβασαν στροφές, όμως στο 66' 'εφτασαν και σε ένα τρίτο τέρμα όταν ο Βίκτορ (που αγωνίστηκε και πάλι μετά από το παιχνίδι στη Ξάνθη) σε μια προσπάθεια του να σουτάρει βρήκε αμαρκάριστο τον Ρομέρο, που με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Από κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο κόσμος στις εξέδρες ασχολήθηκε περισσότερο με το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Καραϊσκάκη και όλα κύλησαν χωρίς κάτι το απρόοπτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κοντογιαννίδη. Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα και απλά το "τρίποντο", με το οποίο παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και κοιτάει πλέον το παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη Ξάνθη την Τετάρτη αλλά και το ντέρμπι με τον "αιώνιο" την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη ο Ηρακλής παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον τα πράγματα για αυτόν έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα.


Γήπεδο: "Σπύρος Λούης" ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Kοντογιαννίδης (Ξάνθη)

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Μόρις, Μπόβιο, Γκούμας, Βύντρα, Νίλσον, Λεοντίου (69' Θεοδωρίδης), Ρομέρο, Ιβανσιτς (58' Βίκτορ Σάντσες), Παπαδόπουλος (54' Σαλπιγγίδης), Μάντζιος

Ηρακλής (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Φιλίπκο, Παπαζαχαρίας, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Ιωαννίδης, Δρούγας (46' Καπετάνος), Δέντσας, Ρίβας (65' Χλωρός), Παπαστεργιανός, Σίσιτς (46' Πρίττας), Ερέρα.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση