Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-02-2007, 01:30:   #92
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Θάνος: Μπήκαμε σαν κοιμισμένοι

Μπήκε στο 90΄ και στο 92΄ λίγο έλειψε να πετύχει γκολ. Ο λόγος για τον Τάσο Θάνο που στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε δοκάρι με κεφαλιά και θα μπορούσε να είναι αυτός που θα έπαιρνε τον ένα βαθμό για την ομάδα του. Ο «μοιραίος» της κυριακάτικου ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την επίμαχη φάση καθώς, για την συνολική απόδοση του Εργοτέλη καθώς και για την συνέχεια.

«Μπήκα και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έτυχε αυτή η φάση και πραγματικά για ...έναν πόντο ξέρω ότι θα είχα πετύχει ένα πολύ σημαντικό γκολ. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε καταρχήν και σίγουρα στεναχωρήθηκα και για το δοκάρι γιατί όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό και να σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τύχη γύρισε την πλάτη και πρέπει να το ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα» είπε ο Θάνος για να συνεχίσει όσον αφορά την απόδοση της ομάδας του:

«Νομίζω ότι μπήκαμε σαν κοιμισμένοι στο παιχνίδι! Ξυπνήσαμε δυστυχώς πολύ αργά! Δε ξέρω αν σκεφτόμασταν υποσυνείδητα τις απουσίες του αντιπάλου ή αν τον φοβηθήκαμε. Ξέρω όμως ότι δεν είμαστε όπως έπρεπε». Όσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί: «Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Να είμαστε προσγειωμένοι να μη μιλάμε για παραμονή και Ευρώπη και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τέλος, για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2009 και για το τι πρέπει να κάνει για να ανανεωθεί τόνισε: «Προσπάθεια και δουλειά! Τίποτα άλλο. Αυτά τα δύο ελπίζω πως θα μου φέρουν περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή μου».

Αισιόδοξος ο Τζόρτζωγλου


Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη Νίκος Τζόρτζωγλου μίλησε στον ραδιογωνικό σταθμό της Κρήτης Athletic Radio 104,2 για την υπόθεση παραμονή αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά ο Τζόρτζωγλου μίλησε:


Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων . Όσες ομάδες παλεύουν για την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ παλεύουν και για την παραμονή τους στην κατηγορία .Θεωρώ πως πλην του Ιωνικού και των τριών πρώτων της βαθμολογίας όλες οι άλλες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και θα αγωνιούν μέχρι το τέλος για το τι θα γίνει. Πιθανολογώ ότι η υπόθεση παραμονή θα κριθεί γύρω στους 34 βαθμούς και μπορεί να δούμε ισοβαθμία ανάμεσα σε δύο με τρεις ομάδες ίσως και παραπάνω».

Για την υπόθεση παραμονή: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε την παραμονή μας στην Σούπερ Λίγκα ωστόσο είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Βέβαια να πούμε ότι θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο αν καταφέρει ο ΟΦΗ να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη που μπορεί να τα καταφέρει με λίγη τύχη και προσπάθεια γιατί δεν νομίζω ότι άλλες ομάδες είναι καλύτερες από τον ΟΦΗ . Για τον Εργοτέλη κάποιοι μίλησαν ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη όμως εμείς δεν συζητάμε τίποτα τέτοιο και ήμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η παραμονή».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο: «Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι από τα πιο κρίσιμα της περιόδου και αρκετά σημαντικό . Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως όλα τα παιχνίδι που ακολουθούν είναι σαν τελικοί. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι φέτος έπαιξε στην Ευρώπη , βέβαια για να κερδίσει τον Ιωνικό χρειάστηκε ένα πέναλτυ που δεν υπήρχε εμείς ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κόσμου και αν θέλετε και της τύχης θα κερδίσουμε κάνοντας ένα σημαντικό βήμα ειδικά αν ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν κερδίσει τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο».

Ρεπό την Τρίτη

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Εργοτέλη θα ξεκουραστούν την Τρίτη (27/2) καθώς υπάρχει ρεπό και θα επιστρέψουν μία μέρα αργότερα στις προπονήσεις, οπότε και πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Ογκνιένοβιτς και Χατζί. Στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (Παγκρήτιο-15.00) επανέρχεται ο Κένεντι που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπάρχει κανείς τιμωρημένος.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση