Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-2007, 01:42:   #160
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ρίμπο in, Τζόλε out

Με τον Ριβάλντο στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι. Σε νέες εξετάσεις υπεβλήθη ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ο οποίος έχει ερεθισμό στον αστράγαλo. Ο Κύπριος αισθάνθηκε ενοχλήσεις ύστερα από μαρκάρισμα του Μίλος Μάριτς, με συνέπεια να μην μπορεί να αγωνιστεί. Ούτως ή άλλως, η συμμετοχή του συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες. Tέλος και η αγωνία του Τάκη Λεμονή για τον Τζόρτζεβιτς, αφού ο αρχηγός δεν θα αγωνιστεί. "Μάτια" Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γ. στο Καραϊσκάκη.

"Μέσα" ο Ρίμπο

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τάκη Λεμονή στην προπόνηση της Παρασκευής (2/3). Και αυτό διότι ο Βραζιλιάνος άσος, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή (4/3) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι πιθανότητες του Βραζιλιάνου για συμμετοχή στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες αλλά η θέλησή του να αγωνιστεί, τον τοποθετούν στην... πολ ποζίσιον. Όσον αφορά τον Τζόρτζεβιτς, δεν θα αγωνιστεί.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είχε πυρετό και πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά εξετάστηκε από το γιατρό ο οποίος του σύστησε να παραμείνει στο σπίτι του. Ο Ζεβλάκοφ γυμνάστηκε κανονικά ενώ ο Γεωργάτος ένιωσε σφίξιμο στους στους οπίσθιους μηριαίους και αποχώρησε, όπως επίσης και ο Μπουλούτ που σε μια φάση, προς το τέλος της προπόνησης, του γύρισε το χειρουργημένο πόδι και υπεβλήθη το βράδυ σε ακτινολογικό έλεγχο. Από την εξέταση δεν φάνηκε κάποια οστική βλάβη.

Όσον αφορά τους Μπαμπαγκίντα, Νε και Πατσατζόγλου, συνέχισαν το πρόγραμμα που ακολουθούν σε αυξημένους ρυθμούς.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (3/3) στις 18.00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

"Έξω" ο Κωνσταντίνου

Από εκεί και πέρα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Αυτό που ανησυχεί το ιατρικό τιμ, είναι το κατά πόσον έχει επηρεαστεί το τραύμα του Κύπριου επιθετικού και αυτό θα αποδειχτεί από νέες εξετάσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Κωνσταντίνου είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι ενάντια στη Βαλένθια αλλά αγωνίστηκε ξανά κόντρα στη Σαχτάρ με συνέπεια ο τραυματισμός του να επιδεινωθεί. Όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του παίκτη στις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα αργήσει και αυτό πονοκεφαλιάζει τον Τάκη Λεμονή.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση