Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-2007, 02:07:   #60
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

«Έχουμε τον πρώτο λόγο»

Ποδοσφαιριστές της αξίας του θεωρούνται… πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τα χρόνια που έπαιζε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, προσπαθεί να βοηθήσει τον Πιερικό να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Β’ Εθνική. Και σίγουρα όταν πετυχαίνει γκολ σε τόσο κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης παιχνίδια, όπως ήταν το προχθεσινό με τον Θερμαϊκό, η συμβολή του στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι τεράστια. Ο λόγος για τον Σάκη Δεμιρτζόγλου. Τον χρυσό σκόρερ του προχθεσινού ντέρμπι.

- Πως αισθάνθηκες όταν είδες την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα;

"Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ομως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι κερδίσαμε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και είμαστε μέσα στο στόχο μας".

- Πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις σ’ ένα ντέρμπι;

"Πάντοτε τα γκολ στα ντέρμπι έχουν μία ξεχωριστή βαρύτητα. Από εκεί και μετά, όμως, είτε σκοράρεις σε ντέρμπι είτε σε οποιονδήποτε άλλον αγώνα οι βαθμοί που παίρνεις είναι οι ίδιοι".

- Μετά την νίκη επί του Θερμαϊκού, πόσο κοντά βρίσκεται ο Πιερικός στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική;

"Μπορεί να έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως θεωρώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Ηδη κάναμε το ρεπό μας, ενώ και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος θα το χαρακτήριζα βατό".

- Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα σου στη συνέχεια;

"Να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα".

- Ο Πιερικός είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα σου;

"Αν και είναι ακόμη νωρίς για να πούμε κάτι με σιγουριά, θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου σ’ ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Πιερικός. Mακάρι να προλάβω να παίξω με τον Πιερικό στη Superleague".

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Στεναχωρήθηκαν μεν, δεν πανικοβλήθηκαν δε. Το άτυχο αποτέλεσμα στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Πιερικό βρήκε τους ανθρώπους του Θερμαϊκού «σκασμένους» για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, αλλά ήρεμους. «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Αποδείξαμε ότι δίκαια διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Απλά χάθηκε μία μάχη. Απομένουν άλλες δέκα…», δήλωσε χθες ο Αλέκος Βοσνιάδης. «Δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν να δικαιολογήσουν μια κατάσταση. Ομως θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Και ευκαιρίες χάσαμε και πιέσαμε τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσε να μας δοθεί πέναλτι στη φάση του 90’», συμπλήρωσε ο προπονητής της ομάδας της Θέρμης, ο οποίος καταλήγοντας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια: «Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε τη μάχη. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση. Και αισιοδοξώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Διαμάντης: «Είμαι διπλά χαρούμενος»

Και τ’ όνομα αυτού Βαγγέλης Διαμάντης. Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του στο προχθεσινό ματς με τη Λαμία. Ηταν ο άνθρωπος που με τα δύο γκολ που πέτυχε άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ηταν αυτός που δικαιωματικά κέρδισε το περισσότερο χειροκρότημα από τους Βολιώτες φιλάθλους. Ο Βαγγέλης Διαμάντης, 24 ώρες μετά το ντέρμπι, μίλησε στο «Sportime».

- Περίμενες ότι θα κερδίζατε τόσο εύκολα το ντέρμπι με τη Λαμία;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Να μην ξεχνάτε ότι απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι με την απόδοσή μας. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά και επιβάλαμε το ρυθμό μας. Σίγουρα το γρήγορο γκολ που πετύχαμε μας απελευθέρωσε".

- Σίγουρα θα έχεις δεχτεί πολλά συγχαρητήρια για τα δύο γκολ που πέτυχες.

"Είμαι διπλά χαρούμενος. Για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά και για τη μεγάλη νίκη της ομάδας μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για το χειροκρότημά τους".

- Πως βλέπεις να εξελίσσετε η «μάχη» της ανόδου μετά τα αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι;

"Τόσο εμείς όσο και ο Πιερικός έχουμε πάρει το προβάδισμα. Ομως η διαφορά των έξι βαθμών δεν λέει τίποτε. Υπάρχει ακόμη δρόμος. Απομένουν δέκα αγωνιστικές. Προβλέπω ότι η μάχη θα είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται η άνοδος να κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι όποια ομάδα έχει σταθερότητα στην απόδοσή της και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κόψει πρώτη το νήμα".

- Σε φοβίζει το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί;

"Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε".


Βαρύ κλίμα στη Λαμία

Απογοήτευση και προβληματισμός. Αυτές είναι οι δύο λέξεις που μπορούν να σκιαγραφήσουν το κλίμα που επικρατούσε χθες στη Λαμία, 24 ώρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Απογοήτευση από την εικόνα της ομάδας (παίκτες και τεχνική ηγεσία αποδοκιμάστηκαν από τους 150 περίπου φίλους της ομάδας, που ταξίδευσαν στον Βόλο) και προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε χθες στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είναι ότι κανείς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό να δρομολογήσει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα των «κυανολεύκων».


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Βαγγόπουλος αναλαμβάνει ο Ιλιτς
Αδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Θοδωρή Βαγγόπουλου με τον Πανηλειακό. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί από χθες παρελθόν για το σύλλογο, καθώς οι διοικούντες του ζήτησαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Μαζί με τον Βαγγόπουλο αποχώρησε και ο γυμναστής της ομάδας κ. Μεντής, ενώ πλέον την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο πρώην τεχνικός διευθυντής Αλεξάντερ Ιλιτς. Ο 37χρονος Σέρβος που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανηλειακού, θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες, ενώ στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Πλέον, οι διοικούντες βρίσκονται σε αναζήτηση γυμναστή. Στο μεταξύ, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό, με τους Πυργιώτες να θεωρούν το τρίποντο μονόδρομο.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Συνάντηση κορυφής
Τους Βελέντζα και Ηλιόπουλο κάλεσε χθες ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Αντωνιάδης, προκειμένου να συζητήσουν για τα όσα έκτροπα εκτυλίχθηκαν στη Μυτιλήνη. Ο πρόεδρος του συνδέσμου τόνισε στους παίκτες ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να μην εμπλέκονται οι παίκτες σε τέτοιου είδους επεισόδια, καθώς όσα συνέβησαν την Κυριακή αμαύρωσαν την καλή εικόνα. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα επιδιώξει και μία κοινή συνάντηση των παικτών της Ηλιούπολης και του Αιολικού. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ηλιου περιέγραψαν ό,τι διαδραματίστηκε, με το Βελέντζα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παίζω τόσα χρόνια μπάλα. Εχω δύο παιδιά και παραλίγο να μην επιστρέψω από τη Μυτιλήνη ζωντανός».

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ


Στο πλευρό του Ρουσόπουλου
Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ατσαλένιου, από την είδηση της κρισιμότητας της κατάστασης του Παναγιώτη Ρουσόπουλου. Μάλιστα, με ανακοίνωσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ατσαλένιος εκφράζει τη συμπαράστασή του στον παίκτη τονίζοντας: «Είμαστε στο πλευρό του ανθρώπου, συναθλητή Ρουσόπουλου και του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει σπίτι του το συντομότερο δυνατό». Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουντζή και τον τραυματία Μιχελάκη.

ΡΟΔΟΣ: Στην κακή τους απόδοση, στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και στην αποβολή του Κλιάφα απέδωσαν την ήττα από τον Απόλλωνα οι άνθρωποι της Ρόδου. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Απόλλωνα που αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για παραμονή, μοιράστηκαν χθες πριμ νίκης ύψους 10.000 ευρώ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση με τον Αγιο Δημήτριο ζήτησαν οι ιθύνοντες του Αιολικού, που μάλιστα έκαναν αίτηση για παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο. Στο μεταξύ, οι διοικούντες αποφάσισαν την παραμονή του Θανάση Δημητριάδη, στην τεχνική ηγεσία, διαψεύδοντας τα σενάρια περί απομάκρυνσής του.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση