Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-2007, 23:55:   #91
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τη νίκη, ωστόσο "κόλλησαν" στο μηδέν. Η Κέρκυρα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και ο ΠΑΟΚ συν τοις άλλοις για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα. Οι Φαίακες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, σ' ένα παιχνίδι με ελάχιστες όμως ευκαιρίες, όπου κυρίαρχο στοιχείο ήταν το πάθος και τα πολλά φάουλ. Ο "Δικέφαλος" αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, ιδιαίτερα στην επανάληψη.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ: Η αδυναμία της Κέρκυρας να πετύχει ένα τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οπότε και ανέβασε στροφές, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει κάποια αμυντικά κενά.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Χωρίς τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με την Κέρκυρα να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το ξεκίνημα ήταν νευρικό και από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και στο 5' βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Γεωργιάδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μίετσελ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, όπως θα ήθελε, προκειμένου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σιντιμπέ.

Ακολούθως ο "Δικέφαλος" αρκέστηκε σε κάποια σουτ, που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των Φαιάκων. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ από τη μεριά της δεν μπόρεσε να βρει πολλούς διαδρόμους, ήταν όμως αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 15', όταν ο Γκουέλα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, κρέμασε και τον Φερνάντεζ, που έκανε άστοχη έξοδο, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 36' ο Μπούρμπος ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στα τελευταία 10 λεπτά η Κέρκυρα ανέβασε ρυθμό, χωρίς όμως να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν, έκλεισαν στα καρέ του τον ΠΑΟΚ, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Φερνάντεζ, παρά μόνο από κάποιες στημένες φάσεις. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο. Ακόμα και έτσι στο 87' έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το δυνατό σουτ του οποίου έφυγε μόλις άουτ.

Ο ΜVP: Ο Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε τις μεγάλες αποκρούσεις, ωστόσο, όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Την πρώτη της νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ επιζητούσε η Κέρκυρα, αλλά αυτή δεν ήρθε. Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο στις δύο αναμετρήσεις τη σεζόν 2004-05, όσο και στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Συν τοις άλλοις οι Φαίακες δεν έχουν πετύχει ούτε γκολ κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Νευρικές εμφανίστηκαν οι ομάδες σ' ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο. Η Κέρκυρα έδειξε να κυνηγάει περισσότερο το τρίποντο, όμως υστέρησε χαρακτηριστικά στην τελική προσπάθεια. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι αγωνίστηκε και με αρκετές απουσίες, από ένα σημείο και μετά έδειξε να αρκείται στο βαθμό της ισοπαλίας.

Τεννές: Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας

Μπάμπης Τεννές: "Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μία ομάδα που μας φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο την ισοπαλία. Δεν θυμάμαι να μας έκανε φάσεις εκτός από ένα δύο σουτ προς το τέλος του ματς. Είχε όμως πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι μας. Εμείς πάντως είχαμε φάσεις και αν λειτουργούσαμε με καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να τις τελειώσουμε καλύτερα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας κι έχουμε έξι ματς ακόμη".

Γιώργος Παράσχος: "Κρατάω μόνο το αποτέλεσμα και το βαθμό που πήραμε από μία ομάδα που καιγόταν για βαθμούς όπως κι εμείς άλλωστε. Το παιχνίδι είχε πολύ άγχος, νευρικότητα και καθόλου ποιότητα, αφού δεν έγιναν και ευκαιρίες. Εμείς καθίσαμε πολύ πίσω και δεν κρατήσαμε μπάλα, αν και η Κέρκυρα μας έδωσε χώρους. Δεν θα μείνω στα προβλήματα όλης της εβδομάδας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να μένει σε αυτά. Πρέπει να τα ξεπερνάμε και να μην βρίσκουμε δικαιολογίες. Εμείς, από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την Τούμπα θα πάμε έτσι. Το όριο θα είναι στους 44 - 45 βαθμούς, όποιος έχει 45 θα είναι σίγουρα τέταρτος μιλάμε δηλαδή για τέσσερις νίκες που χρειαζόμαστε ακόμα".

Γιώργος Τζαβέλλας: "Είχαμε πολύ άγχος από την αρχή είναι η αλήθεια. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στη συνέχεια".

Ηλίας Χαραλάμπους: "Θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε τρεις βαθμούς για το στόχο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά πήραμε έναν. Ερχονται παιχνίδια στην έδρα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε στην Ευρώπη".

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Τεννές): Σιντιμπέ, Σίκοφ, Μοσχογιάννης, Γκουστάβο, Ντα Σίλβα (79' Φότι), Καραδήμος, Γκουέλα, Καρβάλιο (19' Μπούρμπος), Φούφουλας, Τζαβέλλας, Καγκιούζης

ΠΑΟΚ (Παράσχος): Φερνάντεζ, Χαραλάμπους, Μπαλάφας, Μπαρκαουάν, Βαγγελής (46' Χριστοδουλόπουλος), Μουμίν, Αραμπατζής, Γεωργιάδης (76' Γιασεμής), Μελίσσης, Μίετσελ, Μαλεζάς (58' Ίντιο)

Διαιτητής: Φινοκαλιώτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Καλαϊτζίδης (Αθηνών)
Τέταρτος: Γερμανάκος (Αθηνών)

Flash Game
Σκορ: 0-0
Γκολ:-
Κίτρινες: Μπούρμπος, Γκουστάβο-Βαγγελής, Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρκαουάν, Μουμίν
Κόκκινες:-
Εισιτήρια: 1.200

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links