Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-2007, 20:37:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Έτοιμη η πρώτη "τρισδιάστατη" οθόνη απο την IO2 Te

Η IO2 Technology έδωσε στην κυκλοφορία την πρώτη ηλιο-οθόνη (heliodisplay) η οποία παρουσιάζει στον αέρα μια δύο διαστάσεων εικόνα μέγιστης ανάλυσης 1024 x 1024. Παρόλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζεται δίνει τη ψευδαίσθηση των τριών διαστάσεων και χάρη και στον ανιχνευτή κινήσεων η συσκευή μπορεί να εντοπίζει κινήσεις χεριών μέσα στην εικόνα και αναλόγως να κινεί τον δείκτη.

Η συσκευή φτάνει σε μέγεθος αυτό που έχει το tower του υπολογιστή ενώ χάρη σε αυτό το μέγεθος μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε κάποιο έπιπλο. Η εικόνα της συσκευής είναι ορατή σε περιβάλλον γραφείου αλλά όχι σε πολύ δυνατό φως, καθώς όσο πιο χαμηλός φωτισμός υπάρχει τόσο καλύτερη θα είναι και η εικόνα της συσκευής.

Ουσιαστικά, η εικόνα παρουσιάζεται μέσα ένα σύννεφο μικροσκοπικών σωματιδίων, τα οποία πολλοί λένε πως είναι σταγόνες νερού. Οι εικόνες εμφανίζονται με διαφορετικό τρόπο απ'οτι σε μια απλή οθόνη, υπάρχουν πλήρης φωτοσκιάσεις χρωμάτων και το κείμενο είναι ευανάγνωστο. Η ευκρίνεια και η πιστότητα της εικόνας όμως είναι κατώτερη από αυτή κάποιας LCD ή καθοδικού σωλήνα οθόνης., αν και η εταιρεία πιστεύει πως η ποιότητα θα βελτιωθεί με τον καιρό.

Το κόστος της ανέρχεται στα $18,400 χωρίς τον ανιχνευτή κινήσεων ο οποίος κοστολογείται στα $1,000.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links