Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-2007, 14:08:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η κορυφαία τεχνολογία CRS-1 (Carrier Routing System) της Cis


Χρειάστηκαν περισσότερα από τέσσερα χρόνια έρευνας και εξέλιξης και πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία της σειράς δρομολογητών CRS-1 (Carrier Routing System) της Cisco. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών σήμερα, το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες διαμεταγωγής μέχρι 92Tbps (terabits per second) και αποτελεί τον καρπό ενός από τα πιο πολυδάπανα ερευνητικά σχέδια για τη δημιουργία νέου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
Οι δρομολογητές Cisco CRS-1, βασισμένοι στα πλέον προηγμένα ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) των 40Gbps της παγκόσμιας αγοράς τηλεπικοινωνιών, δημιουργούν την υψηλότερη κλάση δρομολογητών σήμερα και υλοποιούν τη δικτύωση κορμού για τους μεγαλύτερους Telecom Carrier σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τα τέσσερα πρώτα συστήματα CRS-1 στην Ελλάδα, πρόκειται σύντομα να εγκατασταθούν στο δίκτυο κορμού της Hellas On Line, με σκοπό τη δημιουργία της αναγκαίας υποδομής για την αδιάλειπτη παροχή ενοποιημένων υπηρεσιών φωνής, δεδομένων και εικόνας προς τους πελάτες της. Τα CRS-1 εντάσσονται στη βασική υλοποίηση των προδιαγραφών για το δίκτυο νέας γενιάς (IP New Generation Network) της HOL, στοχεύοντας στη μέγιστη ευελιξία για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, την αποτελεσματική διαχείριση και τις αυξημένες επιχειρηματικές δυνατότητες.
Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η Intracom Telecom (Cisco Gold certified partner) με την συμμετοχή των Cisco Advanced Services. Η Intracom Telecom είναι ο μοναδικός System Integrator στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με εμπειρία στην εγκατάσταση και διαχείριση προϊόντων CRS-1, έχοντας ήδη αναλάβει παρόμοιο έργο στην Σαουδική Αραβία. Αποτελεί δε, μέλος του ομίλου JSC Sitronics, ο οποίος το Νοέμβριο του 2006 υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Cisco για την περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.
Ο Γιώργος Δήμος, Account Manager της Cisco για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι η εγκατάσταση συστημάτων CRS-1 στην Ελλάδα, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών υποδομών εφάμιλλων με των μεγαλύτερων δικτύων παγκοσμίως, από άποψη δυνατοτήτων και παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς τον τελικό χρήστη".
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links