Θέμα: ΙΣΠΑΝΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-2007, 18:53:   #129
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Δύσκολη έξοδο έχει σε αυτή την 27η αγωνιστική της Primera Division η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» δοκιμάζονται στην έδρα της πολύ επικίνδυνης Ουέλβα η οποία στην πρώτη της χρονιά στα…μεγάλα σαλόνια φιγουράρει στην 7η θέση. Πολύ δύσκολη αποστολή έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σαραγόσα, ενώ αντίθετα εύκολο αναμένεται να είναι το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την αδύναμη Ταραγόνα. Από εκεί και πέρα η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος Σεβίλλη, υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Θέλτα η οποία βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τέλος η Βαλένθια δεν αναμένεται να δυσκολευτεί καθώς φιλοξενεί την Σανταντέρ. Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής: Μαγιόρκα-Μπέτις, Αθλέτικ-Οσασούνα, Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ-Λεβάντε, Λα Κορούνια-Χετάφε.

Το ματς της αγωνιστικής

Σάββατο 17/3

Ουέλβα-Μπαρτσελόνα


Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Μπαρτσελόνα σε αυτή την 27η αγωνιστική της Primera Division, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την επικίνδυνη Ουέλβα. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν…στραβοπάτημα της Σεβίλλης. Ο Φρανκ Ράικαρντ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τον τιμωρημένο Ολεγέρ. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρά το ότι είναι η πρώτη τους χρονιά στα…μεγάλα σαλόνια, έχουν κάνει εξαιρετική πορεία και κόντρα στην ‘’Μπάρτσα’’ θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν κάτι θετικό. Ο Σιναμά Πονγκόλ το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την Ουέλβα.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής

Κυριακή 18/3

Σεβίλλη-Θέλτα


Την πάντα υπολογίσιμη Θέλτα φιλοξενεί η Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Οι «Ανδαλουσιάνοι» θέλουν μόνο τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ όσο αφορά τα αγωνιστικά εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ρενάτο. Από την άλλη μεριά η ομάδα από το Βίγκο βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση, στην ζώνη του υποβιβασμού και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα παίξει μόνο για το «τρίποντο».

Κυριακή 18/3

Ρεάλ Μαδρίτης-Ταραγόνα


Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται την Ταραγόνα. Η «βασίλισσα» θέλει μόνο νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σέρχιο Ράμος, ενώ αμφίβολοι είναι Μπέκαμ, Ρέγες, Ρομπέρτο Κάρλος και Σισίνιο. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη με στόχο το θετικό με αποτέλεσμα, ωστόσο θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Πορτίγιο και Μοράλες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/3


Βαλένθια-Σαταντέρ
Μαγιόρκα-Μπέτις
Ουέλβα-Μπαρτσελόνα
Μπιλμπάο-Οσασούνα

Κυριακή 18/3

Λα Κορούνια-Χετάφε
Εσπανιόλ-Λεβάντε
Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ
Σαραγόσα-Μπιλμπάο
Ρεάλ Μαδρίτης-Ταραγόνα
Σεβίλλη-Θέλτα
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση