Θέμα: ΠΟΛΟ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-03-2007, 21:55:   #43
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Κόντρα στη Ρωσία αρχίζει αύριο το πρωί (08.00) η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Μελβούρνης. Οι παίκτες του Σάντρο Καμπάνια θα επιδιώξουν πάση θυσία τη νίκη, όπως άλλωστε είχαν κάνει πρόσφατα στο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» που είχε γίνει στον Πειραιά, προκειμένου να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου και στη συνέχεια να παίξουν την «πρωτιά» (και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά) απέναντι στους Ισπανούς.

Στη συγχρονισμένη κολύμβηση τώρα, η Εύη Μακρυγιάννη και η Δέσποινα Σολωμού αγωνίζονται στις 10 π.μ. στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου. Το ελληνικό δίδυμο, το οποίο θα αγωνιστεί πέμπτο κατά σειρά, είχε καταταγεί ένατο στον προκριματικό του Σαββάτου και τώρα θα προσπαθήσει να κερδίσει μία θέση, ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα.

Νωρίτερα θα διεξαχθεί ο προκριματικός στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού με τη συμμετοχή 18 χωρών, οι οποίες θα διεκδικήσουν και τα 12 εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που συγκροτούν οι Αμαρυλλίς Αγγουριδάκη, Εύη Κοκκαλιάρη, Εύη Μακρυγιάννη, Μάγδα Μαυρογιαννάκη, Νεκταρία Ραμνιώτη, Δέσποινα Σολωμού, Αλεξάνδρα Τρακοσοπούλου και Ελένη Τζιράκη (αναπληρωματικές οι Αμαλία-Μαρία Φανταουτσάκη και Κωνσταντίνα Γαλιώτου), θα πέσει όγδοο στην πισίνα και θα κυνηγήσει την πρόκριση για τον τελικό.

Διπλή ελληνική συμμετοχή τέλος υπάρχει την Τρίτη και στις καταδύσεις, με την Εφη Πάππα να αγωνίζεται στον προκριματικό των 10μ. και τον Γιάννη Γαβριηλίδη να μετέχει στον προκριματικό του 1μ.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση