Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-2007, 00:26:   #118
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Μετά από σένα ποιον;"

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από τον Άρη έβαλε ο Σέρχιο Κόκε. «Πού θα βρω τόση αγάπη μακριά από τον Άρη;» Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» με αυτά τα λόγια μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι απόλυτα συνυφασμένο με αυτό της ομάδας, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Κύπελλο UEFA.

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, γιατί απλά είμαστε μέσα στις πέντε ισχυρότερες ομάδες της Super League. Απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για να πετύχουμε το στόχο μας που παρέμεινε σταθερός από την αρχή της σεζόν και είναι η εξασφάλιση μιας ευρωπαϊκής θέσης» είπε και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Βέβαια θα ήταν εκπληκτικό να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση ώστε να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους μας».

Ο Ισπανός στράικερ στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την επιθετική «ξηρασία» των δύο προηγούμενων αγωνιστικών: «Δεν ανησυχώ. Αν είναι να μπει το γκολ θα μπει, αν δεν είναι δε θα μπει. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα συνεχίζει χωρίς απώλειες. Άλλωστε το σημαντικό είναι να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα και όχι η προσωπική διάκριση και το ποιος θα σκοράρει».

Πολλές είναι τις τελευταίες εβδομάδες οι πηγές που αναφέρουν πως είναι πιθανό κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να μεταπηδήσει σε ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας, όμως ο Κόκε διέψευσε τα όσα ακούγονται τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Αγαπώ τον Άρη. Δεν είμαι μόνο ποδοσφαιριστής του, αλλά και οπαδός του. Πιστεύω ότι δύσκολα θα με αγαπήσουν σε άλλη ομάδα όπως με έχουν αγαπήσει οι οπαδοί του Άρη».

*Με έντονους πόνους στο ισχίο αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση ο Χοσέ Λουίς. Ο Ισπανός μέσος ένιωσε τράβηγμα μετά από ένα σουτ που επιχείρησε και αύριο θα υποβληθεί στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση