Θέμα: ΙΣΠΑΝΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-2007, 21:58:   #131
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

"Στόχος το γρήγορο γκολ"
Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά για να φύγει το άγχος είναι ο στόχος της Ισπανίας στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Δανία, σύμφωνα με τον Νταβίδ Βίγια. Οι «φούριας ρόχας» έχουν συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια τους στα προκριματικά και οι επόμενοι αγώνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για το συγκρότημα του Λουίς Αραγονιές.
«Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα μας βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξή του και πάνω σΆ αυτό τον τομέα έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος θα κυλάει εις βάρος μας», τόνισε επιθετικός της Βαλένθια κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Σκανδιναβούς.
Δηλώσεις για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν έκανε και ο αρχηγός των Ισπανών, Ικερ Κασίγιας: «Ο προπονητής μας είναι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτά τα δύο καθοριστικά παιχνίδια με Δανία και Ισλανδία. Δεν πρόκειται μόνο για το μέλλον του κ. Αραγονιές. Είναι μια σημαντική διοργάνωση και οι πρώτοι που θα έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση αποτυχίας θα είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Μετά έρχεται ο προπονητής και στη συνέχεια οι οπαδοί», υποστήριξε ο πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links