Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-2007, 00:24:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 853 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Πρωτοβουλία για τη συγγραφή της Δωδεκανησιακής ιστορίας

[left:b86926758e]http://img338.imageshack.us/img338/1764/dodecanisamapmc3.jpg[/left:b86926758e]
Πρωτοβουλία για τη συγγραφή της Δωδεκανησιακής ιστορίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε σήμερα ο νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος είχε συνάντηση για το θέμα αυτό με την αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Χρυσή Βιτζηλάκη. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, με δικούς της πόρους, για να ικανοποιήσει μια διαχρονική ανάγκη και ένα αίτημα δεκαετιών για την καταγραφή όλων των γεγονότων και των προσώπων που πρωταγωνίστησαν και σημάδεψαν την ιστορία των νεωτέρων χρόνων του τόπου μας, είπε ο κ. Μαχαιρίδης.
Την αναγκαιότητα αυτή ανέλυσε ο νομάρχης στην κυρία Βιτζηλάκη, ζητώντας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να τεθεί επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, έτσι ώστε να αποτυπωθεί, υπό την εποπτεία του, η σύγχρονη ιστορία της Δωδεκανήσου με τρόπο έγκυρο και απόλυτα αξιόπιστο.
Στη συγκέντρωση, αξιολόγηση και τεκμηρίωση όλων των στοιχείων, θα κληθούν να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους, προσωπικότητες με αποδεδειγμένη εμπειρία στην έρευνα και τη μελέτη των πραγματικών γεγονότων - σταθμών της ιστορίας των νησιών μας.
«Εχω την πεποίθηση ότι ο χρόνος θα μας δικαιώσει και θα φανούμε αντάξιοι του χρέους που έχουμε, να παραδώσουμε στους Δωδεκανησίους και σε κάθε ενδιαφερόμενο μελετητή την ιστορία του τόπου μας, βασισμένη στην αλήθεια και στη σε βάθος έρευνα» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο νομάρχης.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links