Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-03-2007, 21:14:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Υπεγράφη η Διακήρυξη του Βερολίνου.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υπέγραψαν σήμερα στη γερμανική πρωτεύουσα τη "Διακήρυξη του Βερολίνου".

Τη "Διακήρυξη του Βερολίνου", η οποία αναφέρεται στις αξίες και τα επιτεύγματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης υπέγραψαν στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο του Βερολίνου, παρουσία των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των 27 μελών της ΕΕ, η καγκελάριος της προεδρεύουσας της ΕΕ Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Χανς-Γκερτ Πέτερινγκ.

Το κείμενο, το οποίο είναι γραμμένο σε λιτή και σαφή γλώσσα ώστε να είναι κατανοητό από τους περίπου 500 εκατομμύρια πολίτες της Ευρώπης, χαιρετίζει τα επιτεύγματα των 50 ετών ειρήνης και δημοκρατίας της Ευρώπης και θέτει τις προοπτικές του μέλλοντος και τις προκλήσεις τις οποίες καλείται η Ευρωπαίκή Ενωση να αντιμετωπίσει.

Στη "Διακήρυξη του Βερολίνου" οι ευρωπαίοι ηγέτες θπετουν ως στόχο " να τεθεί η ΕΕ ως τις ευρωεκλογές του 2009 σε νέες κοινές βάσεις".
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links