Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-03-2007, 23:53:   #107
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Φιλική" ισοπαλία

Ισόπαλος με σκόρ 2-2 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Καλλιθέα. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν στο α’ ημίχρονο με αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες, ενώ στο δεύτερο, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και σε άλλους που δεν είχαν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε το προπονητή των γηπεδούχων ενώ παράλληλα έβγαλε πολλά και κρίσιμα συμπεράσματα για κάποιους από τους παίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με φάουλ του Λουτσιάνο στο 30’. Για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο στο 62’ ο Πασάς αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Χάλαρης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Η Καλλιθέα ισοφάρισε εκ νέου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πέτκοβιτς.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με τους Μιχαηλίδη, Κατεμή, Χάλαρη, Ιωάννου, Ολιβέιρα, Κορακάκη, Λουτσιάνο, Ρόβα, Παγώνη, Σούφλα και Ραγκουέλ, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτεροι ημίχρονο οι Ανδριόλας, Κριπιντήρης, Γεωργίου, Καμινιώτης, Σκόνδρας, Κατσίφας, Κωνσταντίνου, Κούμπιτσα και Τσιπλάκης.

Για την Καλλιθέα ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι Σουλογιάννης, Καρατζάς, Παραράς, Αργυράκης, Δημήτρης, Τζωρμπατζάκης, Πασάς, Χατζής, Γεωργίου, Λετιέρι, Αλεξανδρόπουλος και στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Μπαρτζώκας, Γκεοργκίεφ, Χουνουζίδης, Μπεχί, Πέτκοβιτς, Πετρόφ, Καζατζής, Γέλιτς και Νικηφοράκης.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Τριτσώνης, με βοηθούς τους Αργυρό, Ζερβό και τέταρτο τον Δημητρόπουλο, όλοι του συνδέσμου Αθήνας.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση