Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-2007, 00:59:   #177
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Αλωνεύτης σε πρώτο πλάνο...

Οι παίκτες που άρεσαν στον Λορένσο Σέρα Φερέρ, στο ματς της Κύπρου με τη Σλοβακία, ήταν οι Στάθης Αλωνεύτης, Κωνσταντίνος Μακρίδης και Ιγκόρ Σόφτσακ. Γεγονός που σημαίνει πως το θέμα του Αλωνεύτη έρχεται και πάλι δυναμικά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Η οικονομική διαφορά παραμένει, αλλά αν ο Σέρα πει τελεσίδικα ότι τον θέλει, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Στο γυμναστήριο, ελέω βροχής, έγινε η προπόνηση της Δευτέρας, την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς με το Αιγάλεω.

Ο Αλωνεύτης είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Φερέρ από το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, που ο Κύπριος για μια ακόμη φορά προκάλεσε ικανοποίηση στον Ισπανό με την απόδοση του φορώντας και την εθνική ομάδα της χώρας του, είναι δεδομένο ότι αυτό το ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό, αλλά αν ο Φερέρ επιμείνει ότι ο Κύπριος πρέπει να αποκτηθεί, υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουν αίσιο τέλος, με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από γερμανικές ομάδες, αλλά αν ο Αλωνεύτης δεν ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ή τουλάχιστον αν η πλευρά του πίστευε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η μεταγραφή, θα μπορούσε ήδη να είχε υπογράψει αλλού ο Κύπριος. Ο ίδιος, όμως, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση και το ίδιο θέλει και ο Φερέρ. Αρα, το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νέες συζητήσεις και δεν αποκλείεται να επέλθει και η οριστική συμφωνία.

Προπόνηση στο... γυμναστήριο


Σε ό,τι αφορά τα νέα από την προπόνηση της Δευτέρας, που ήταν η πρώτη μετά το διήμερο ρεπό στο Σαββατοκύριακο, για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε το πρόβλημα των εγκαταστάσεων των Θρακομακεδόνων, καθώς λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε, η ομάδα αναγκάστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι τραυματίες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

* Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Σενάρια για Οξύζογλου

Το όνομα του Χρήστου Οξύζογλου για την ΑΕΚ, είχε ακουστεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2005 αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Τώρα, νέα σενάρια κυκλοφορούν και θέλουν την Ένωση να ενδιαφέρεται για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ανήκει στην ΠΑΕ Θράκη. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η πρόθεση της ΑΕΚ, υπό τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, είναι να μαζέψει πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ισπανός θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Ταλαντούχος και νεαρός ποδοσφαιριστής είναι και ο Οξύζογλου, που φέρεται να ενδιαφέρει την Ένωση. Αυτό, επαναλαμβάνουμε, βασίζεται σε ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης, που αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ενημερώσει την ΠΑΕ Θράκη για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Οξύζογλου, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αν όντως υπάρχει θέμα ή πρόκειται απλώς για σενάρια, θα φανεί στο προσεχές διάστημα.

Εισιτήρια για Αιγάλεω

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τίθενται από αύριο Τρίτη (27/3) τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ–Αιγάλεω (1/4/2007, 18.00 μ.μ.) και θα μπορούν να τα προμηθευτούν, σε ώρες καταστημάτων, από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2 (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759
• aekshop 3 : Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750
• aekshop 4 : Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210- 5317482

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ – Αιγάλεω θα πωλούνται καθημερινά από τις 11:00 ως τις 18:00 στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης.

Επίσης, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια τους τόσο μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.aektickets.gr, όσο και μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210-8108021.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από ειδικό εκδοτήριο στο σταθμό του ΗΣΑΠ, "Ειρήνη". Το συγκεκριμένο εκδοτήριο θα λειτουργήσει μόνο την Κυριακή 1/4, από τις 15:00 μ.μ. μέχρι και 10΄ λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Για την παραλαβή των εισιτηρίων, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Θύρες 1, 2, 15, 16: 15?
Θύρες 3, 14, 33: 20?
Θύρες 5, 12, 31: 25?
Θύρες 7, 11: 30?
Θύρες 8, 10: 35?
Θύρα 9: 40?
Θύρα 29: 45?
Θύρα P1: 100?

Για τις παραπάνω θύρες θα προπωλούνται και παιδικά εισιτήρια (μόνο από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη) η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 ? έως 20 ?. Την ημέρα του αγώνα τα παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το εκδοτήριο έναντι της θύρας 12. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ της θύρας 13, που κοστίζουν 10 ?.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση