Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-2007, 18:23:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Ανοιξιάτικες εκπλήξεις από τη L@ Redoute

H κολεξιόν La Redoute Ανοιξη-Καλοκαίρι 2007 είναι πιο μοδάτη και εμπνευσμένη από ποτέ! Έχει μια δυναμική που προέρχεται κυρίως από τους ταλαντούχους σχεδιαστές της εταιρείας οι οποίοι είναι ολοφάνερο ότι επένδυσαν πολλά στην υπογραφή La Redoute Création που μας προτείνει πραγματική μόδα, αλλά χωρίς να αφήνει έξω τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας! Στη La Redoute Création αγαπήσαμε το baloon φόρεμα σε μαύρο ή γκρι που αντικαθιστά επάξια το «μικρό μαύρο φόρεμα» της ντουλάπας μας στην πιο trendy εκδοχή του με τον αμπίρ φιόγκο και το balloon τελείωμα και μπορεί να συνδυαστεί με αξεσουάρ σε flashy χρώματα. Επίσης, λατρέψαμε τη στρετς μπλούζα με την ανοιχτή πλάτη και τη stylish λεπτομέρεια του extra volume στα μανίκια! Ένα must μπλουζάκι στην τιμή των 26,20?!!!
Οι τιμές βέβαια γίνονται ακόμη πιο προσιτές σε πιο basic items όπως αυτά της LA REDOUTE essentiels με «κορυφαίο» κομμάτι τη διαχρονική καμπαρντίνα των 54,90?! Για πιο…προχωρημένες επιλογές δείτε τα προϊόντα UNITE la redoute που συνδυάζουν μοτίβα, ρίγες και έντονα χρώματα δημιουργώντας μια κολεξιόν με μποέμ διάθεση! Για πιο casual επιλογές, βέβαια, η Soft Grey, η Tipster και η Active Wear έχουν τις καλύτερες προτάσεις, ενώ η Best και η Edeis συνδυάζουν τα πολύτιμα υλικά με τη μοντέρνα εμφάνιση!

Πέρα από την ξεχωριστή συνεργασία με το γνωστό Οίκο Courrèges, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ακόμη δύο ονόματα που δημιουργούν για την ανοιξιάτικη κολεξιόν της La Redoute: SAKINA M’SA και Sophie Tonarelli. Η καλλιτέχνιδα της μόδας –όπως την αποκαλούν- Sakina M’sa είναι γνωστή όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των υλικών της και το ταλέντο της στο σχέδιο αλλά και για το κοινωνικό της έργο! Η Sophie Tonarelli, κερδίζοντας ένα διαγωνισμό του γαλλικού Elle, κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας χάρη στην ευκαιρία που της προσφέρει η La Redoute και αξίζει την προσοχή σας! Μας άρεσαν πολύ οι λεπτομέρειες των ρούχων της καθώς και το εμπριμέ μοτίβο που σχεδίασε για το φόρεμα-τουνίκ!

Η κολεξιόν έχει προτάσεις και για τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι αλλά αυτές… θα τις δούμε την επόμενη φορά που θα μπούμε στο www.laredoute.gr

Σας υπενθυμίζουμε αυτό που υποστηρίζει η εταιρεία και σας ευχόμαστε καλές αγορές : οι μικρές χαρές της ζωής εμπνέουν τις ομορφότερες δημιουργίες μας… «ντύνουμε» λοιπόν το χαμόγελό σας δημιουργώντας αποκλειστικά για εσάς.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links