Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-2007, 00:51:   #43
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Παράταση μιας εβδομάδας

Στις 13 Μαΐου θα τελειώσει τελικά το πρωτάθλημα της Super League. Μετά από απόφαση που πήρε η διοργανώτρια αρχή, η 27η αγωνιστική θα διεξαχθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα, στις 15 Απριλίου, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι 28η (22/4) και 29η ημέρα (29/4), με την επιπλέον αγωνιστική να γίνετε στις 13 του μήνα. Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός για το τελευταίο του παιχνίδι, αφού το ΟΑΚΑ θα έχει κλείσει λόγω των εργασιών που γίνουν εν όψει Champions League.

Αποτέλεσμα της αναβολής της 27ης αγωνιστικής λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Παιανία ήταν να προστεθεί ουσιαστικά μια ημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι η διοργάνωση της Super League θα διαρκέσει μια εβδομάδα παραπάνω. Ο τελικός Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μένει αμετακίνητος αφού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 5 Μαΐου.

Από την εν λόγω απόφαση της διοργανώτριας αρχής επηρεάζεται μόνο ο Παναθηναϊκός, καθώς θα κληθεί να δώσει τον τελευταίο προγραμματισμένο εντός έδρας αγώνα του (κόντρα στην Κέρκυρα) σε ουδέτερο γήπεδο. Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνονται εκείνες τις μέρες εργασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει η Αθήνα.

Από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας προέκυψε πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2007 και η αυλαία θα πέσει στις 11 Μαΐου του 2008.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση