Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-2007, 15:28:   #1
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή Νέο επεισόδιο Genji: Days of the Blade

Η Sony Computer Entertainment Europe επιβεβαίωσε και επισήμως την έναρξη της εμπορικής διάθεση του Genji: Days of the Blade ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου PlayStation 3.

Ο νέος τίτλος της Sony είναι βασισμένος στο πασίγνωστο και αδιαμφισβήτητα πολύ επιτυχημένο προηγούμενο Genji: Dawn of the Samurai και διαδραματίζεται τρία χρόνια μετά το τελευταίο κεφάλαιο στη ζωή του Genkuro Yoshitsune, ενώ συνεχίζει να στηρίζεται σε ιστορικά στοιχεία της φεουδαρχικής Ιαπωνίας.

Θα ενθουσιάσει τους gamers όλων των ηλικιών, καθώς έχει διπλάσιο περιεχόμενο, διπλή διάρκεια και περισσότερη δράση από τον προκατοχό του ενώ προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της κινηματογραφικής παρουσίασης των μαχών και των συγκρούσεων σώμα με σώμα.

Όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού του, το Genji: Days of the Blade επικεντρώνεται στη δράση και την εξερεύνηση ,προσφέρωντας περισσότερες και μεγαλύτερης ποικιλίας τοποθεσίες, που σε συνδιασμό με τους τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες εγγυώνται ακόμα περισσότερες ώρες διασκέδασης.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links