Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-2007, 00:34:   #93
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

"Σειρήνες" για Μουράτι

Στο μυαλό του δεν είναι ακόμη πολύ ξεκάθαρο το ζήτημα, είναι γεγονός, όμως, πως τον παιδεύει, ώστε να μπορέσει να καταλήξει στη σωστή απόφαση για το μέλλον του. Τον Εντβιν Μουράτι έχει προσεγγίσει ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ενδιαφέρον εκδηλώνεται και από γαλλική ομάδα, την οποία δεν θέλει -έπί του παρόντος- να αποκαλύψει Βάζει, όμως, στην άλλη άκρη της ζυγαριάς το ότι «μου αρέσει η Ελλάδα και δεν θέλω να φύγω», όπως τόνισε με νόημα χθες στο «sportime», όταν ζητήσαμε επιβεβαίωση της είδησης.

«Υπάρχει, όντως, η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος με ήθελε και πέρυσι, για συνεργασία την καινούργια χρονιά, αλλά και από ομάδα της Γαλλίας. Δεν ξέρω, όμως ακόμη τι θα κάνω», πρόσθεσε ο Αλβανός χαφ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πανσερραϊκό λήγει το καλοκαίρι.
«Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα ακόμη με τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η δέσμευση μας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι». Για να γίνει ευκολότερα, ίσως, κατανοητό το ενδιαφέρον του κυπριακού συλλόγου, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουράτι εκπροσωπείται από τον αδερφό του, Σοκόλ, μάνατζερ, επίσης του Μπαρκ Σεγκιρί, ο οποίος παίζει στον' ΑΠΟΕΛ. Μουράτι και Σεγκιρί ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή.

Αμφίβολος ο Σταυρακάκης

Επί του πρακτέου, στο μεταξύ, για τη μεθαυριανή μάχη με τη Βέροια ο Νίκος Ζαλίκας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με ασφάλεια αν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Σταυρακάκη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις στο γόνατο, διαδικασία που αναμένεται να επαναληφθεί και σήμερα για να πάψει το τοπίο, σχετικά με την κατάσταση του, να είναι θολό.
Επιμέλεια: Ευγενία Νικηφόρου-Ρούλα Αβραμίδου


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ικανοποίηση για Ντιά

Με χαμόγελα δέχθηκαν χθες στον Εθνικό Αστέρα την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τη μείωση της ποινής του Ντιά σε μία αγωνιστική (από τρεις). Βέβαια, ο παίκτης θα λείψει από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό, στον οποίο θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του και στη συνέχεια στα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη Μανίκα. Τιμωρημένος βέβαια είναι και ο Βερβάλ, που θα εκτίσει μεθαύριο τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Τσουχτερά» εισιτήρια

Περίπου 800 Λαρισαίους φιλάθλους θα φιλοξενήσουν τα Γιάννινα την προσεχή Τετάρτη στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου, όπως αποφασίστηκε χθες στη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Οι Γιαννιώτες θεωρούν «τσουχτερές» τις τιμές (40 και 30 ευρώ) των εισιτηρίων του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενώ δεν θα ισχύσουν τα μπλοκ διαρκείας. Στα αγωνιστικά, ο Κοντογουλίδης δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει Προοδευτικής.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ντόπες από το δήμαρχο

Παρουσία του δημάρχου Φυλής, Δημήτρη Μπουράΐνη, και του αντιδημάρχου, Σταμάτη Αβράμη, αλλά και του Δ.Σ. της Π ΑΕ έγινε η χθεσινή προπόνηση του θρασύβουλου σε μία προσπάθεια να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του Βασίλη Αντωνιάδη εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Καλαμάτα. Ο δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παίκτες και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες τους.
Στα αγωνιστικά, ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Λεονάρντο, ενώ δεν υπολογίζονται οι γνωστοί Τσβετάνοφ και Μπελεγρίνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με άδεια ο Μαρρής

Χωρίς τον Μαρρή που παραμένει στην Κρήτη με άδεια, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας. Ωστόσο, ο παίκτης αναμένεται σήμερα να τεθεί στη διάθεση του Ανδρέα Μιχαλόπουλου. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Καλαμάτας αναφερόμενος στον αγώνα με τον Θρασύβουλο τόνισε: «Για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

«Θα πετύχουμε με τη Βοήθεια του κόσμου»

Χαμηλούς τόνους και δουλειά ζητεί ο Ηλίας Αποστολίδης εν όψει του αυριανού δυνατού αγώνα της Καστοριάς με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Δουλέψαμε καλά, ειδικά την τελευταία εβδομάδα Με σοβαρότητα πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας», είναι η αναφορά του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος συνεχίζει•. «Γνωρίζουμε ότι υποδεχόμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου, θεωρώ πως θα κατακτήσουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
Το μοντάρισμα των «γουναράδων»
ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, πρόγραμμα που θα αποτελέσει ενδεχομένως και το μοναδικό που θα χάσουν οι διοικούντες. Διότι, οι ιθύνοντες της Καστοριάς, όπως και ο πρόεδρος του Δ.Σ., Παναγιώτη Σπυρόπουλου, παρακολούθησαν τις τελευταίες προπονήσεις που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης.
Στο μεταξύ, με ατομικό ειδικό πρόγραμμα εξακολουθεί να προπονείται ο Διονύσης Χασιώτης, η επιστροφή του οποίου σε πλήρη δράση υπολογίζεται σε περίπου δεκαπέντε μέρες.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τσιώλης: «Δεν χαλαρώνουμε μετά τη διακοπή»

Την πίστη του ότι οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν θα παρουσιαστούν χαλαροί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά θα δείξουν την ετοιμότητα που είχαν και πριν από τη διακοπή εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε: «Μπορεί κάθε διακοπή να επηρεάζει συνήθως τις ομάδες που είναι μπροστά στη βαθμολογία, αφού χαλαρώνουν, ενώ αυτές που ακολουθούν κερδίζουν χρόνο για ανασύνταξη, αλλά αυτό δεν θα συμβεί με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα που ακολούθησαν όλο αυτό το διάστημα και έδειξαν τον απαραίτητο επαγγελματισμό. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε». Στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Αλεξ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και κρίνεται αμφίβολος για τον αγώνα με τον Εθνικό. Σίγουρα απόντες είναι οι τιμωρημένοι Γκάντσεφ και Καλλιμάνης και ο ανέτοιμος Αντερσον.


ΕΘΝΙΚΟΣ: Οι Δεσποτόφσκι, Γκιοσέφσκι, Ζμπαρί, Ζονγκό προπονούνται κανονικά, ωστόσο δεν βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση. Πέρα από τους τιμωρημένους Βιδάλη και Γιουραζοφσκι, εν όψει Λεβαδειακου δεν υπολογίζεται ο Κουτρουμάνος που πονάει στο γόνατο. Ούτε χθες προπονήθηκε ο Ντόβας, που έχει ψύξη.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Με εντατική προπόνηση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Χαϊδαρίου για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Εκτός μάχης βέβαια, βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κοτταράς, Τσιτσομήτσος και Μπελεγρίνης, ενώ εκτός αποστολής θα είναι και ο τραυματίας Κουκουτσέλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Θεραπεία ακολούθησε και χθες ο Καρατζάς προκειμένου να μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Μεσσηνιακό, ενώ σίγουρα απόντες είναι οι τιμωρημένοι Παραράς και ο Μπει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χωρίς τους τραυματίες Καλογιαννίδη και Πορτουλίδη αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Καστοριά ο Αστέρας Τρίπολης, για το αυριανό ντέρμπι με τους «γουναράδες».

ΒΕΡΟΙΑ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ετοιμάζεται η Βέροια για τη μεθαυριανή εκτός έδρας δοκιμασία της με τον Πανσερραϊκό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Χριστοφορίδη και με χαλαρή
προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Υπό το βλέμμα του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη, έγινε η χθεσινή προπόνηση του Ηλυσιακού, ενώ σήμερα το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα θα μιλήσει στους παίκτες.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:
Ο Μουρατίδης που δεν παύει να αισθάνεται ενοχλήσεις απασχολεί κατά βάση τον Σταύρο Διαμαντόπουλο εν όψει της μάχης της Νίκης Βόλου με τον Πανθρακικό. Στις επάλξεις φαίνεται, όμως πως θα είναι ο Αφόνσο, ο οποίος ανάρρωσε από ίωση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με τονωμένη ψυχολογία περιμένει το Χαϊδάρι ο Αγροτικός Αστέρας. Και αυτό γιατί φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα των τραυματισμών.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με αποφασιστικότητα ετοιμάζεται ο Πανθρακικός να παραταχθεί απέναντι στη Νίκη Βόλου. Σημαντικό για τον Κώστα Βασιλακάκη είναι πως -πέρα από την απουσία του τιμωρημένου Κουλακιώτη και φυσικά του εγχειρισμένου Μπίμπη, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Προοδευτικής εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τα Γιάννινα Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Κωστόπουλο.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση