Θέμα: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-2007, 12:27:   #120
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Σάλκε παραμένει η Βέρντερ. Λίγες μέρες μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, η ομάδα του Τόμας Σάαφ πέρασε νικηφόρα από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ (2-0) και διατηρήθηκε στο –2 από την κορυφή, βάζοντας παράλληλα σε περιπέτειες τους γηπεδούχους, που υποχώρησαν στην 15η θέση και απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, οι «πράσινοι» της Βρέμης έφυγαν με το «τρίποντο» από την έδρα της Μπορούσια, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Μίροσλαβ Κλόζε άνοιξε το σκορ στο 28’, επιστρέφοντας στα γκολ στην Bundesliga μετά από δέκα αγωνιστικές, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 39’ ο Ντιέγκο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση